2020 Worlds Şampiyonası, Şanghay'da gerçekleşecek League of Legends League of Legends Haberleri

2020 Worlds Şampiyonası, Şanghay’da gerçekleşecek

2020 Worlds Şampiyonası’nın, Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşeceği kesinleşti. Turnuva 25 Eylül’de başlayıp 31 Ekim’de sona erecek.

Yılın en büyük turnuvası ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Her sene, Dünya’nın en iyileri arasına girecek takımı belirleyen Worlds turnuvasının zamanı ve mekanı belli oldu. League of Legends heyecanının zirve yapacağı etkinlik, Çin’in Şanghay kentinde gerçekleşecek. İlk maç 25 Eylül’de oynanacak, şampiyon ise 31 Ekim’de belirlenecek.

LoLespor, kendi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada önümüzdeki turnuvaya dair bazı bilgiler verdi. Ne zaman ve hangi şehirde oynanacağı açıklanan makalenin ortalarında, şampiyonun belirleneceği mekan da belirtildi. Şampiyonanın final maçı, Pudong Futbol Stadyumu’nda gerçekleşecek. 2020 Worlds Şampiyonası, bu yeni stadyumun açılış etkinliği olacak.

Sitede yer alan yazı haricinde bir de video paylaşıldı. Riot Games’in CEO’su Nicolo Laurent ve Küresel Espor lideri John Needham’ın bulunduğu videoda, genel olarak yazıda belirtilen haberleri açıkladılar.

Gerçekleşecek turnuvanın, seyircili olup olmayacağı konusunda hala bir bilgi yok. Etkinliklere dair yerel yönetmelerin izleyicilere izin vermesi halinde biletlere ve güvenlik protokollerine dair bilgileri yazın sonlarına doğru paylaşacaklarını belirttiler.

Ayrıca makalede, önümüzdeki Worlds şampiyonalarının nerede olması planlandığı da açıklandı. Bunca yıl sonra, sonunda Kuzey Amerika’da bir Dünya Şampiyonası izleyebilecekmişiz gibi duruyor. “2021 yılında çok şehirli bir tur için Çin’e dönerek başlangıçta planladığımız canlı spor deneyimini şehrin dört bir yanındaki taraftarlarla buluşturacağız. 2022 Dünya Şampiyonası’ysa Kuzey Amerika’da gerçekleşecek.”

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir