2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 8. hafta 4. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 4. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 8. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 8. hafta 4. günü geride bıraktık. T1 – Team Dynamics ve Gen.G – KT Rolster karşılaşmalarını izlediğimiz günün ilk serisinde üçüncü maçı göremedik. T1, lige yeni gelen rakibini alt ederek bir puanı cebine koydu. Günün ikinci serisinde ise Gen.G, KT Rolster’ı 2-1 yenerek karşılaşmadan zaferle ayrılmayı başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 8. Hafta 4. Gün Sonuçları:

T1| 2 – 0 | Team Dynamics

Gen.G| 2 – 1 | KT Rolster

 

T1 – Team Dynamics 1. Maç

  Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan T1, Canna, Cuzz, Clozer, Teddy, Effort beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takımın kompozsiyonunda Wukong, Olaf, Syndra, Ezreal ve Karma şampiyonları yer aldı.

Vadinin diğer tarafında yer alan Team Dynamics ise Rich, Beyond, Kuzan, deokdam, GuGer beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın şampiyon tercihleri Jayce, Jarvan IV, LeBlanc, Caitlyn ve Lux’dan oluştu.

Günün ilk karşılaşması 39 dakikada sona erdi. Oldukça yavaş geçen maçta iki takım da, kazanmak için kurduklarını plana sadık kaldılar ve oyun sonuna kadar zaferi elde eden taraf olma iddialarını sürdürdüler. Ne varki T1, tecrübesi ve başarılı isimlerinin getirdiği üstünlük ile karşılaşmayı kazanmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu, 3/0/4’lük Wukong performansı ile Canna oldu.

T1 – Team Dynamics 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanarak seride öne geçmeyi başaran T1, ikinci maç için Camille, Kha’Zix, Zoe, Ashe ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk mçaın mağlubu olan Team Dynamics’in kompozisyonunda ise Fiora, Sejuani, Karma, Caitlyn ve Lux şampiyonları yer aldı.

Serinin ikinci karşılaşması tam 25 dakika sürdü. İlk maçtaki çekişmenin aksine bu seferki karşılaşma oldukça tek taraflı geçti. T1, oyun başında eline aldığı üstünlüğü oyun sonuna kadar sürdürerek Team Dynamics’e oldukça can sıkıcı dakikalar geçirtti. Böylece T1, seriden zaferle ayrılan takım oldu.

Gen.G – KT Rolster 1. Maç

Günün ikinci serisinde yer alan takımlardan Gen.G, Rascal, Clid, Bdd, Ruleri Life beşlisi ile vadiye indi. Takım, kompozisyonunda Irelia, Nidalee, Azir, Ezreal ve Karma’ya yer verdi.

Serideki diğer takım olan KT Rolster’ın beşlisi ise Smeb, Malrang, Ucal, Aiming ve TusiN’den oluştu. Takım, Kennen, Graves, Ekko, Caitlyn ve Lux şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ilk karşılaşması 31 dakikada sona erdi. Tıpkı biir önceki maçta olduğu gibi ağır bir dominasyon gördüğümüz karşılaşmada Gen.G, KT Rolster’ın herhangi bir şey yapmasına izin vermedi. Oyunun başından sonuna kadar ipleri eline tutan takım, koaly bir karşılaşmanın ardından seride öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 4/1/4’lük Irelia performansıyla Rascal seçildi.

Gen.G – KT Rolster 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanarak seride öne geçen Gen.G, ikinci maç için Renekton, Kha’Zix, Sylas, Caitlyn ve Lulu’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Geçtiğimiz karşılaşmanın mağlubu KT Rolster’ın şampiyon tercihleri ise Gnar, Nidalee, Twisted Fate, Jhin ve Bard’dan oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması tam 34 dakika sürdü. Bir önceki maça kıyasla KT Rolster’ın üstünlüğünü izlediğimiz karşılaşmada sağladıkları altın üstünlüğü sayesinde seri eşitlendi. Maçın en değerli oyuncusu, 5/0/6’lık Jhin performansıyla Aiming oldu.

Gen.G – KT Rolster 3. Maç

Günün son karşılaşmasında, taraflardan herhangi bir oyuncu değişikliği isteği gelmedi. İkinci maçın mağlubu Gen.G, son maça Camille, Nidalee, Azir, Ezreal ve Karma ile çıktı.

Seriyi eşitlemeyi başaran KT Rolster’ın kompozisyonu ise Fiora, Olaf, Zoe, Lucian ve Yuumi’den oluştu.

Serinin son karşılaşması 26 dakikada bitti. İlk maça benzer ilerleyen karşılaşmada Gen.G bir kez daha ipleri eline alarak KT Rolster’ın hiçbir şekilde hareket edememesini sağladı. Maçı hızlıca kapatan takım, seriyi de kazanmayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu, 3/1/11’lik Azir oyunuyla Bdd oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 8. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı. Lig, 13 Ağustos, Perşembe günü gerçekleşecek SANDBOX Gaming – Gen.G ve Afreeca Freecs – T1 karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir