League of Legends League of Legends Haberleri

2017 NA LCS Bahar Mevsimi Finalleri Vancouver’da düzenlenecek

NA LCS’te 2017 Bahar Mevsimi Finalleri Kanada’nın en büyük şehirlerinden olan Vancouver’da, Pacific Coliseum adlı buz hokeyi stadında düzenlenecek.

Riot Games, lolesports.com üzerinden yaptığı açıklama ile 20 Ocak’ta başlayacak NA LCS Bahar Mevsimi’nin final maçlarının 22-23 Nisan tarihlerinde Kanada’nın Britanya Kolombiyası eyaletinin Vancouver şehrinde düzenleneceğini duyurdu. Geçtiğimiz sezon NA LCS finalinin Toronto’da düzenlenmesi ve Air Canada Center’ın 15 bin Kanadalı taraflarla dolup taşmasının ardından Kanada seyircisinin ne kadar ateşli olduğunu gördüklerini ifade eden Riot Games ekibi, 2017 Kış Mevisimi Finalleri’nin de Kanada’da düzenlenmesi kararında bunun çok etkili olduğunu açıkladı.

22 Nisan’da oynanacak üçüncülük serisinin ardından, 23 Nisan’da sahne alacak normal sezonun birinci ve ikincisi, 2017 Kış Mevsimi Şampiyonu olmak için birbirleriyle mücadele edecek. Toronto’daki finallerde Cloud9’ı 3-1 ile geçen TSM, 2017 NA LCS’te şampiyon olurken, CLG’yi 3-2 mağlup eden Immortals da ligi üçüncü sırada bitirme başarısı göstermişti.

Açıklamanın sonunda Kış Mevsimi Finalleri’nden zaferle ayrılan takımın şampiyonluk unvanının yanında, 2017 Mid-Season Invitational’da Kuzey Amerika’yı temsil etmek hakkı da kazanacağı belirtildi. 2016 MSI’da NA LCS’i Counter Logic Gaming temsil etmiş ve güçlü ekiplerin yer aldığı turnuvada finalde SKT T1’e yenilerek ikinci olma başarısı göstermişti. Tüm takımları en az bir kez mağlup etmeyi başaran CLG’yi hatırlanacağı üzere temsilcimiz SuperMassive güzel bir oyun ile devirmişti.

Biletlerin Şubat ayının ortasında satışa sunulacağı açıklanırken, duyuruda kesin bir tarih verilmedi.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir