League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, yedinci haftaya YouthCREW galibiyetiyle başladı

Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetler ile çıkış yapan 1907 Fenerbahçe, bu hafta kadro değişikliği yapan YouthCREW’u yenerek yedinci haftadaki ilk galibiyetini aldı. 

Seçim yasaklama ekranında 8.4 yamasının etkilerini gördük. Üst koridorda Trundle-Sion eşleşmesi izledik. Ormancı havuzu ise çok değişmedi. Fakat FB’nin oyun tarzında yeni yama ile büyük bir iyileşme izledik. Takımdaki belki de en vasat performansı sergileyen oyuncu olan Chaser, erken oyunda FB’yi adeta sırtladı. Thaldrin 1v1’de Elwind’e skor verse de Chaser birkaç dakika sonra gelerek buradan skor çıkardı. Aynı şekilde alt koridordan yaptığı baskınlarda da skorla ayrılan oyuncu, takımın ejder kontrolünü eline geçirmesini sağladı. Bu avantajı kulelere ve iki tane Dağ Ejderi’ne çeviren FB, rakibini cevap vermeye zorladı.

Trundle seçimiyle ayrık ittirmede iyi işler başaran takımın Komuta Sancağı tercih etmediğini gördük. Trundle, Sejuani ya da Taric’ten birinin bu eşyayı alması beklense de takım harita görüşünü kullanarak YC’den skor koparmaya çalıştı. Bunu 26. dakikada iki skor alarak gerçekleştiren ekip, Baron’u aldıktan sonra hem orta koridor inhibitörü, hem de üst koridordaki inhibitörü açtı. Üst koridorda iki skor aldıktan sonra da maçı tamamladı.

YC’nin aldığı kompozisyona uygun bir şekilde oynamadığını eklemek gerekiyor. Seçim yasaklama ekranında Corki’yi çok erken göstermeleri karşılarına Orianna tercihini getirirken, ekibin genel olarak rakibine karşı yavaş kaldığını söyleyelim. Özellikle Mojito, Chaser’a göre çok daha inaktif kaldı ve rakibinin hiçbir hamlesine karşılık veremedi.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir