League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Phong Vu Buffalo’ya diş geçiremedi

MSI 2019 ilk gününde Phong Vu Buffalo’ya kaybeden 1907 Fenerbahçe umutlarını yarına bıraktı.

Seçim ekranında yine mavi tarafı alıp ilk seçimden Kindred’i kilitledik. Alt koridor ikilimizi de seçim ekranının ilk bölümünde gösterdik ve Braum-Lucian ikilisini aldık. İkinci bölümde ise orta koridora Azir seçip üst koridora Kennen aldık. Takım savaşlarında güçlü bir kompozisyon kuran 1907 Fenerbahçe alt koridora birlikte güçlü olan iki şampiyon seçerek daha az önem verdiği koridor için önemli bir üstünlük yakaladı.

Mücadelede ilk kan alt koridordan çıktı. Kirei’nin baskınıyla kule altı denemesi yapan temsilcimiz ilk kanı aldı. Palette’in hatasını iyi değerlendiren Kirei baskınlarına devam edip skorları topladı. Üst koridorda ise Zeros bire birde Ruin’i katletti. Phong Vu Buffalo önceki maçlarda sergilediği agresifliği FB’ye karşı gösteremedi ancak yine de oyuncuların uyumlu oyunlarıyla maçta öne geçti. Özellikle Zeros-Meliodas ikilisi iyi bir orta oyun geçirdi. Ruin buna rağmen bire birde Zeros’u katledip koridorda eşitliği sağladı.

Maç genelinde hamleleri yapan taraf PVB oldu. Ev sahibi ekip 1907 Fenerbahçe’nin hatalarını çok iyi değerlendirdi. Baron’u da alan ekip takım savaşlarını çok iyi oynadı. Ruin takımını oyuna geri döndürmek adına hamleler yapsa da yeterli olmadı.

1907 Fenerbahçe günün son maçında Isurus Gaming karşısına çıkacak. Mücadele 19:00’da başlayacak. Yarın iki maç daha oynayacak ekibimiz Phong Vu Buffalo karşısına bir kez daha çıkacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir