League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe MSI 2019’da ikinci güne galibiyetle başladı

Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe MSI 2019’un ikinci gününde Bombers’ı mağlup ederek gruptan çıkma umutlarını diri tuttu.

Bombers geçtğimiz gün Phong Vu Buffalo’yu mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. Okyanusya temsilcisi kolay lokma olmadığını izleyicilere gösterdi. 1907 Fenerbahçe dün oynanan mücadelede Bombers’ı mağlup etmeyi başarmıştı. Bugün erken oyunda zorlansa da geç oyunu rakibinden daha iyi oynayan temsilcimiz mücadeleden galip ayrıldı.

Seçim yasaklama ekranında dün yaptığımız gibi Braum’u Japone’ye teslim ettik. Taliyah ve Jayce’i de alarak şampiyonları esnettik. İkinci seçim bölümünde ise Lucian’ı seçen ekibimiz yine güçlü bir alt koridor oluşturdu. Orta koridorda ise dün olduğu gibi Nautilus seçimini yaptık ve kompozisyonumuz belli oldu.

1907 Fenerbahçe alt koridorda kötü başladı. Hades-Japone ikilisi FBI-Rogu karşısında biraz zorlandı. Mimic üst koridorda Ruin’i bire birde katlederek ilk kanı almayı başardı. Alev Ejderi’ni de almayı başaran Bombers önemli bir üstünlük yakaladı. Bunun üstüne Kirei üst koridorda yaptığı baskınla Ruin’e skor vermeyi başardı. Ruin bu skordan sonra rakip ormancıyı da katlederek bir hayli güçlendi. 1907 Fenerbahçe üst koridordan ilk kuleyi de almayı başardı.

Orta koridorda yapılan savaştan takımlar üçer skor çıkardı. İkinci Alev Ejderi temilcimize gitti. Bombers oyuncularını pozisyon dışında yakalayan Fenerbahçe doğru hamlelerle skorları topladı. Yine orta koridorda harika bir savaş yapan temsilcimiz Baron’u katlederek objektifleri aldı. Mücadeleyi kazanan ekibimizin sıradaki rakibi Phong Vu Buffalo. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir