League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Royal Youth karşısına Luger ile çıkacak

Riot Games’in Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre yarınki Royal Youth-1907 Fenerbahçe Espor mücadelesinde Bolulu yerine Luger oynayacak.

1907 Fenerbahçe Espor geçtiğimiz mevsim harika bir performans ortaya koyarak rahatça şampiyon olmuştu. Kış Mevsimi’nde Vadi’ye inen kadrodan 3 oyuncuyla yollarını ayıran ekip yeni oyuncularla anlaştı. Tecrübeli ve genç oyuncuları harmanlayarak kurduğu kadroyla 11 maça çıkan FB 7 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. Son olarak bugün Bursaspor Esports’a kaybeden ekip kadroda değişiklik yapma kararı aldı. Yapılan açıklamaya göre 1907 Fenerbahçe Espor yarın oynanacak Royal Youth mücadelesine Bolulu yerine Luger’le çıkacak.

Kadroda 3 yetenekli ve genç orta koridor barındıran 1907 Fenerbahçe Espor, mevsim başında Hades-Only35 ikilisinden beklediği verimi alamadı. Bunun üstüne orta koridor oyuncularını alt koridorda değerlendirme kararı alan ekip Bolulu ve Blue’yu burada kullandı. Avrupa’da G2’nun uyguladığı bu taktik takıma büyük bir esneklik sağlasa da nişancısız oynamak zaman zaman baş ağrıttı. Hades’in desteğe geçmesiyle kadrodaki nişancı olarak bir tek Luger kaldı.

Genç oyuncu Luger, Akademi Ligi’nde gayet iyi bir performans sergiliyor. Daha önce VFŞL’de de boy gösteren isim bu hafta oynanan Bursaspor Esports Akademi mücadelesinde harika bir Caitlyn performansı sergilemişti. As takımın bugün Bursaspor’a yenilmesi böyle bir değişiklik yapılmasına öncü olmuş olabilir. Royal Youth’un çok iyi bir mevsim geçirdiğini belirtmek gerek. Takımın alt koridor ikilisi Pilot-Tolerant bugün SUP’a karşı harika bir performans sergilemişti.

Royal Youth karşısına çıkacak muhtemel 1907 Fenerbahçe Espor kadrosu: Untara, Wiz, Blue, Luger, Hades. Bakalım takımın yarınki performansı nasıl olacak?

1 Comment

  • Timur 14 Temmuz 2019

    Luger seçimi çok iyi ama bolulu kesik yedi. Ligin en iyi mid oyuncusu cezalandırılıyor neden çünkü hades kesik yiyemez dokunulmazlığı var blue torpilli haliyle kesiği bolulu yedi. 3-4 hafta önce mid bolulu, adc luger oynarken tek düşüncem bu takım süper oldu sadece iyi bir sup ile ligin tozunu atar diyordum birde şimdi ki haline bakın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir