PUBG PUBG Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, PUBG kadrosunu duyurdu

1907 Fenerbahçe Espor, Slippyzerg, Kalimdor, anL ve DogS dörtlüsünden oluşan PUBG takımını duyurdu.

Espor sektöründeki varlığını League of Legends’ı merkeze alarak sürdüren 1907 Fenerbahçe Espor diğer oyunlara da yatırım yapmaya devam ediyor. Wolf Team ve Zula gibi oyunlarda da mücadele veren köklü kulüp bugün yapılan açıklamada yeni PUBG kadrosunu duyurdu. Önceki dörtlüden Kalimdor’u tutan ekip 3 yeni transfer yaptı. Bu oyuncular ise Slippyzerg, anL ve DogS oldu.

Kaptan Kalimdor bir süredir kadrodaydı. Kalimdor’u tutan 1907 Fenerbahçe Espor yanına yaptığı 3 eklemeyle iddiasını arttırdı. Slippyzerg, Twitch’te yaptığı yayınlar ve mücadele ettiği turnuvalarla biliniyor. Başarılı oyuncu daha önce milli takım forması da giymeyi başarmıştı. İstanbul Wildcats forması da giyen oyuncunun sıradaki durağı Fenerbahçe oldu. Bir diğer transfer anL de İstanbul Wildcats ve Beşiktaş Esports gibi ekiplerin formasını giydi.

Ekibin son parçası ise DogS. Kadroya baktığımızda daha önce PEL Contenders ve Global Loot League forması giymiş isimler var. Kaptan Kalimdor takımın en tecrübeli oyuncularından bir tanesi. Slippyzerg de aynı şekilde tecrübeli bir oyuncu. Bunun yanında DogS hakkında fazla bilgi olmasa da anL de belirli takımlarda boy göstermiş bir oyuncu. 1907 Fenerbahçe, taşıt üstünde iyi bir kadro kurmuşu gibi gözüküyor.

Ülkemizde PUBG fazla ilgi görmüyor ancak takımlarımız yurt dışında düzenlenen turnuvalara katılım sağlıyor. Bakalım 1907 Fenerbahçe Espor’un kurduğu yeni PUBG kadrosu turnuvalarda nasıl performanslar sergileyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir