2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 9. hafta 4. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 4. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 9. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 4. günü geride bıraktık. Gen.G – Hanwha Life Gaming ve DRX – SeolHaeOne Prince serilerini izlediğimiz günde, ligin en altı sıralarında bulunan iki takım, mağlubiyet serilerini bozmayı başaramadı. Gen.G ve DRX, ceplerine birer puan daha koyarak haftayı kapattı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 9. Hafta 4. Gün Sonuçları:

Gen.G| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

DRX| 2 – 1 | SeolHaeOne Prince

 

Gen.G – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan Gen.G, Rascal, Clid, Bdd, Ruler, Life beşlisi ile vadiye indi. Takımın kompozisyonunda Kennen, Sett, Akali, Ashe ve Braum şampiyonları yer aldı.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwha Life Gaming’in kadrosu ise DuDu, Yeongjae, Mireu, Viper ve Lehends’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Lucian, Volibear, Azir, Caitlyn ve Janna şampiyonlarına yer verdi.

Günün ilk karşılaşması 34 dakikada sona erdi. Oldukça yakın geçen mücadelede Hanwha Life Gaming, özellikle erken oyunda güzel işler yapsa da Gen.G, karşılaşmadan zaferle ayrılmak için elinden geleni yaptı. Yaptıklarında başarılı olan Gen.G, seride öne geçmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 8/4/8’lik Akali performansıyla Bdd seçildi.

Gen.G – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın galibi Gen.G, ikinci maç için Renekton, Volibear, Akali, Ezreal ve Nautilus’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçtan mağlup olarak ayrılıp seride geriye düşen Hanwha Life Gaming’in şampiyon tercihleri ise Jayce, Sett, Azir, Ashe ve Shen’den oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması dakikada 28 sona erdi. Bir önceki maçtaki çekişmeden eser olmayan karşılaşmada oyunun başından sonuna dek Gen.G’nin borusu öttü. Serinin ikinci maçını da kazanmayı başaran takım, günün galiplerinden birisi oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak 10/2/15’lik Renekton performansıyla Rascal seçildi.

DRX – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ikinci serisinde mücadele eden takımlardan DRX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, Renekton, Kindred, Orianna, Ezreal ve Karma şampiyonlarını tercih etti.

Vadideki diğer takım olan SeolHaeOne Prince ise ikssu, Flawless, Keine, Trigger, Mia beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, kompozisyonunda Gnar, Nidalee, Zoe, Ashe ve Nautilus’a yer verdi.

Serinin ilk karşılaşması tam 34 dakika sürdü. Baştan sona kadar ciddi bir çekişmeye sahiplik yapan maçın galibini, sondaki takım savaşı belirledi. SeolHaeOne Prince, seride öne geçerek mağlubiyet serisini sonlandırmak için bir şans elde etti. Maçın en değerli oyuncusu ise 4/0/6’lık Nidalee performansıyla Flawless oldu.

DRX – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan mağlubiyetle ayrılan DRX, ikinci maç için Akali, Lillia, Irelia, Senna ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seride öne geçmeyi başaran SeolHaeOne Prince’in şampiyon tercihleri ise Volibear, Nidalee, Azir, Ashe ve Karma’dan oluştu.

Serinin ikinci karşılaşması, 30 dakikada sona erdi. Yine oyun sonuna kadar eşit geçen mücadelede DRX, artarda yaptığı birkaç başarılı takım savaşı ile beraber seride durumu eşitledi. Maçın en değerli oyuncusu, 1/1/20’lik Braum performansıyla Keria oldu.

DRX – SeolHaeOne Prince 3. Maç

Günün son karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İkinci maçı kazanarak seride durumu eşitleyen DRX, üçüncü maç için Quinn, Lillia, Sylas, Caitlyn ve Lux’ı tercih etti.

İkinci maçın mağlubu SeolHaeOne Prince’in kompozisyonu ise Gnar, Nidalee, Pantheon, Ashe ve Blitzcrank’den oluştu.

Seriyi bitiren karşılaşma 39 dakikada sona erdi. Karşılaşmanın kazananını belirleyen şey, son dakikalarda yapılan Kadim Ejder savaşı oldu. O dakikada kadar oldukça iyi bir performans sergileyerek karşılaşmadan zaferle ayrılmak için kendisine büyük bir şans yaratan SeolHaeOne Prince, çarp savaşını kaybedince mağlubiyete mahkum oldu. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 2/4/8’lik Lillia performansıyla Pyosik oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 9. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı. Lig, 20 Ağustos, Perşembe günü gerçekleşecek T1 – DAMWON Gaming ve Afreeca Freecs – KT Rolster karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Goodest Medya 18 Ağustos 2020

    SHO , metaya uygun ve taktiksel olarak takımca oynayabilecekleri bir takım kurmaya çalışıyor öte yandan diğer takımlar tek koridor veya ejder/baron üzerine daha da fazla yoğunlaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir