2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 9. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 9. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 9. hafta 2. günü geride bıraktık. KT Roslter – SeolHaeOne Prince ve DRX – Hanwha Life Gaming serilerini izlediğimiz günde, ligin dibinde bulunan iki takım da mağlubiyet serilerine devam ettiler. Hem SeolHaeOne Prince hem de Hanwha Life Gaming, rakiplerine üst üste iki maç vererek günün mağlupları oldular.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 9. Hafta 2. Gün Sonuçları:

KT Rolster| 2 – 0 | SeolHae One Prince

DRX| 2 – 0 | Hanwha Life Gaming

 

 

KT Rolster – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan KT Roslter’ın kadrosu Smeb, bonO, Ucal, Aiming ve TusiN’den oluştu. Takımın kompozisyonunda Wukong, Nidalee, Sylas, Caitlyn ve Bard şampiyonları yer aldı.

Vadinin diğer tarafındaki SeolHaeOne Prince ise ikssu, Lawless, Keine, Trigger, Mia beşlisi ile sahaya çıktı. Takım, Gnar, Ekko, Sett, Ashe ve Blitzcrank şampiyonlarını tercih etti.

Günün ilk karşılaşması 32 dakikada sona erdi. KT Rolster, üst koridorlarının erken dakikalarda aldığı dört skor ile birlikte oyuna çok güçlü bir başlangıç yaptı. Bu güçlü başlangıcı aynı zamanda güçlü bir orta oyuna dönüştüren takım, seride 1-0 öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu olarak 9/0/8’lik Wukong karşılaşması ile Smeb seçildi.

KT Rolster – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci maçında KT Rolster, bonO yerine Malrang ile vadiye indi. İlk karşılaşmayı kazanan takım, ikinci maç için Jayce, Sett, Sylas, Caitlyn ve Bard’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu SeolHaeOne Prince ise ikinci maç için Gnar, Nidalee, Qiyana, Ashe ve Rumble şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ikinci karşılaşması tam 30 dakika sürdü. Bir daha benzerini görmemizin pek olası olmadığı bir Caitlyn performansı sergileyen Aiming, takımını omuzlarında taşıdı diyebiliriz. Her ne kadar KT Rolster, genel olarak güzel bir oyun ortaya koysa da Aiming, 19/0/4’lük Caitlyn performansı ve bir adet beşte beşi ile maçın en değerli oyuncusu olmayı açık ara farkla hak etti.

DRX – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan DRX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft, Keria beşlisi ile birlikte mücadele etti. Takım, kompozisyonunda Akali, Lillia, Lucian, Caitlyn ve Lux şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwha Life Gaming ise DuDu, Yeongjae, Mireu, Viper, Lehends beşlisi ile birlikte sahaya çıktı. Takım, şampiyon tercihlerini Wukong, Olaf, Galio, Ashe ve Bard’dan yana kullandı.

Serinin ilk maçı 33 dakika sürdü. Ligin dibindeki ile zirvesindeki iki takımın mücadelesinde Hanwha Life Gaming, her ne kadar rakibine güzel cevaplar vermeye çalıştıysa da bu, karşılaşmayı kazanmak için yeterli olmadı. DRX, seride 1-0 öne geçti. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 4/1/8’lik Lux performansıyla Keria seçildi.

DRX – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanan DRX, ikinci karşılaşma için Akali, Lillia, Sett, Caitlyn ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

İlk maçın mağlubu Hanwha Life Gaming’in kompozisyonu ise Jayce, Volibear, Sylas, Ashe ve Janna’dan oluştu.

Günün son karşılaşması 28 dakika da sona erdi. İlk maçın özeti gibi geçen karşılaşma da DRX, başarılı takım savaşları yaparak rakibi Hanwha Life Gaming’i oyun dışı bırakmayı ve bir puanı cebine koymayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu, 5/1/10’luk Sett performansıyla Chovy oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 9. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Team Dynamics – DAMWON Gaming ve Afreeca Freecs – SANDBOX Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir