2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 5. hafta 5. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 5. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 5. hafta 5. gün karşılaşmaları tamamlandı.

  2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 5. hafta 5. günü geride bıraktık. SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming ve DRX – Team Dynamics serileri ile haftayı kapattık. Gün, SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming seriri ile başlamıştı. Mevsimi puansız geçiren Hanwha Life Gaming, üç maçlık bir seri sonucunda ligdeki ilk galibiyetini almayı başardı. Günün ikinci serisinde ise DRX, seriyi üçüncü maça uzatmadan galibiyeti elde etmeyi başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 5. Hafta 5. Gün Sonuçları:

SeolHaeOne Prince| 1 – 2 | Hanwha Life Gaming

DRX| 2 – 0 | Team Dynamics

 

SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan SeolHaeOne Prince’in kadrosu ikssu, Flawless, Mickey, HyBrid ve Secret’dan oluştu. Takım, kompozisyonunda Illaoi, Nidalee, Azir, Aphelios ve Thersh şampiyonlarına yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki Hanwha Life Gaming ise DuDu, Haru, Mireu, Viper, Lehends beşlisi ile rakibinin karşısına dikildi. Takımın şampiyon tercihleri Mordekaiser, Olaf, LeBlanc, Ezreal ve Braum’dan oluştu.

36 dakika süren, günün ilk karşılaşması belkide Yaz Mevsimi’nin en çekişmeli karşılaşmalarından birisiydi. Erken oyunda objektif üstünlüğünü elde etmeyi başaran Hanwha Life Gaming, altın üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Altın farkının oyun sonuna kadar, dramatik boyutlara ulaşmadığı karşılaşmada SeolHaeOne Prince, iyi takım savaşı performanslarıyla seride öne geçmeyi başardı. Maçın adamı ise 3/0/7’lik Azir performansı ile Mickey oldu.

SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Güne zaferle başlayan SeolHaeOne Prince, ikinci karşılaşma için Cho’Gath, Trundle, Zoe, Ezreal ve Tahm Kench’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk karşılaşmanın mağlubu ise ikinci maç için Wukong, Nidalee, Galio, Aphelios ve Braum şampiyonlarını tercih etti.

Serinin ikinci karşılaşması 29 dakika sürdü. İlk maçtaki çekişmenin aksine bu sefer oldukça baskın bir oyun izledik. Hanwha Life Gaming, önceki maçın intikamını alırcasına rakibini saf dışı etti ve seride durumu eşitledi. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 4/1/8’lik Wukong performansı ile DuDu seçildi.

SeolHaeOne Prince – Hanwha Life Gaming 3. Maç

Serinin son karşılaşmasında da herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İkinci maçın mağlubu SeolHaeOne Prince, üçüncü maça Renekton, Volibear, Twisted Fate, Kalista, Leona şampiyonları ile çıktı.

İkinci karşılaşmayı kazanarak seriyi eşitleyen Hanwha Life Gaming ise Camille, Nidalee, Sylas, Aphelios ve Shen tercihlerinde bulundu.

Seriyi bitiren karşılaşma tam 37 dakika sürdü. Neredeyse oyun sonuna kadar iplerin SeolHaeOne Prince’in elinde olduğu bir karşılaşma izledik. Serinin kazananının belli olduğu düşünülen karşılaşma da Hanwha Life Gaming, izleyicileri şaşırtarak geri dönmeyi ve mevsimdeki ilk galibiyetini almayı başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak ise 0/0/15’lik Shen performansı ile Lehends seçildi.

DRX – Team Dynamics 1. Maç

Günün ikinci serisine DRX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft, Keria beşlisi ile çıktı. Takımın kompozisyonu ise Camille, Ekko, Sett, Lucian ve Ekko şampiyonlarından oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki Team Dynamics’in kadrosunda ise Rich, Beyond, Kuzan, deokdam, GuGer beşlisi yer aldı. Takım, Aatrox, Trundle, Zoe, Ezreal ve Bard şampiyonları ile vadiye indi.

Serinin ilk maçı tam 30 dakika sürdü. Orta oyuna kadar oldukça çekişmeli giden maçta Team Dynamics, oyunu kazanmak için bir şeyler yapmayı denese de DRX’in tecrübesine yenik düştüler. DRX, seride 1-0 öne geçti, maçın en değerli oyuncusu ise 2/0/18’lik Yuumi performansı ile Keria seçildi.

DRX – Team Dynamics 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Seride öne geçmeyi başaran DRX, ikinci maça Karma, Volibear, Azir, Ashe ve Braum’dan oluşan kompozisyonu ile çıktı.

Seriye mağlubiyetle başlatan Team Dynamics ise kompozisyonunda Aatrox, Trundle, Corki, Aphelios ve Sett’e yer verdi.

Serinin ikinci maçı 27 dakikada bitti. İlk karşılaşmanın aksine oldukça dominant bir maç izledik. DRX, ligin yeni üyesine vadiyi dar ederek seriyi ikinci maçtan bitirmeyi başardı. Maçın en değerli oyuncusu olarak 4/0/7’lik Azir performansı ile Chovy seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 5. hafta 5. gün karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmalar 22 Temmuz Çarşamba günü DRX – KT Rolster ve Tean Dynamics – Gen.G serileri ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir