2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 3. hafta 1. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 3. hafta 1. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 3. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 4. günü geride bıraktık. T1 – DAMWON Gaming ve Gen.G – SANDBOX Gaming serilerini izlediğimiz günde, iki seride de üçüncü maçı görmeyi başaramadık. Çekişmeli iki maç izlediğimiz T1- DAMWON Gaming serisinde DAMWON, ciddi bir dominasyon gördüğümüz Gen.G- SANDBOX Gaming serisinde ise Gen.G, galibiyeti elde eden takımlar oldular.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 2. Hafta 4. Gün Sonuçları:

  • T1| 0 – 2 | DAMWON Gaming
  • Gen.G| 2 – 0 | SANDBOX Gaming

 

T1 – DAMWON Gaming 1. Maç

Haftanın ilk karşılaşmasında vadiye inen T1’ın kadrosu Canna, Ellim, Faker, Teddy ve Effort’tan oluştu. Takım, kompozisyonunda Mordekaiser, Lee Sin, Neeko, Kalista ve Nautilus’a yer verdi.

Vadinin diğer tarafındaki DAMWON Gaming ise Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL ile sahaya indi. Takımın şampiyon tercihleri ise Wukong, Trundle, Sylas, Ezreal ve Bard’dan oluştu.

Haftanın açılış maçı tam 35 dakika sürdü. Bir süre boyunca takımların birbiri ile atıştığı bir oyun izlediysek de orta oyuna doğru geçerken T1 direksiyonu eline aldı. Takım, altun üstünlüğünü sağlayıp Ejder güçlendirmesini kazanma koşulu haline getirdi fakat dördüncü Ejder’i almayı başaramadı. DAMWON Gaming ise oyun sonunda yaptığı başarılı savaşlar ile üstünlüğü eline alıp ilk maçın galibi oldu. Maçın adamı olarak ise 5/2/4’lük Ezreal performansı ile Ghost seçildi.

 T1 – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında taraflardan herhangi bir oyuncu değişikliği gelmedi. İlk maçı ellerinin arasından kaçıran T1, ikinci maça Kennen, Trundle, LeBlanc, Ezreal ve Braum’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seride öne geçmeyi başaran DAMWON Gaming’in şampiyon tercihleri ise Sylas, Lee Sin, Syndra, Varus ve Thresh’ten yana oldu.

Oldukça uzun süren, günün ikinci karşılaşmasının bitmesi 49. dakikayı buldu. Oldukça uzun bir süre boyunca, iki tarafın da kazanabileceği bir karşılaşma gibi gözüken maç, önce ShowMaker’ın çaldığı Baron güçlendirmesi, sonra da Canyon’un, Kadim Ejder’deki çarp savaşını kazanması ile DAMWON Gaming’in oldu. Maçın adamı olarak ise 1/0/4 oynadığı Syndra ile takımına tek başına bir Baron kazandıran ShowMaker seçildi.

Gen.G – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde yer alan Gen.G, Rascal, Clid, Bdd, Ruler ve Kellin beşlisi ile sahaya indi. Takımın kompozisyonu Renekton, Lee Sin, Ekko, Ashe ve Karma’dan oluştu.

Diğer taraftan lige kötü bir başlangıç yapan SANDBOX Gaming’in kadrosunda ise Summit, OnFleek, FATE, Route ve Kabbie yer aldı. Takım, vadiye Ornn, Trundle, Azir, Aphelios ve Thresh ile indi.

31 dakika süren, günün üçüncü karşılaşmasında ciddi bir Gen.G dominasyonu göze çarptı. Rakibinin oyuna tutunmasına hiçbir şekilde izin vermeyen Gen.G, ilk karşılaşmanın galibi olmayı başardı. Maçın adamı olarak ise 5/1/6’lık Ekko performansı ile Bdd seçildi.

Gen.G – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan zafer ile ayrılan Gen.G, Ornn, Volibear, Azir, Ashe ve Tahm Kench şampiyonlarını tercih etti.

Haftaya mağlubiyet ile başlayan SANDBOX Gaming ise Kennen, Jarvan V4, Corki, Aphelios ve Thresh’ten oluşan bir kompozisyon kurdu.

Günün dördüncü maçı tam 27 dakika sürdü. SANDBOX Gaming’in, rakibine hiçbir şekilde karşılık veremediği karşılaşma ile birlikte Gen.G, seriyi üçüncü maça uzatmadan zaferi elde etmeyi başardı. Maçına adamı ise 6/0/9’luk Volibear performansı ile Clid oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 3. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Afreeca Freecs – Hanwha Life Gaming ve DragonX – Team Dynamics karşılaşmaları ile devam edecek

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir