2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 2. hafta 5. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 5. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 2. hafta 5. gün karşılaşmaları tamamlandı.

Bugün oynanan karşılaşmalar ile birlikte 2020 LCK Yaz Mevsimi’nin ikinci haftasını geride bıraktık. Haftanın kapanışı DragonX – Afreeca Freecs ve T1 – SANDBOX Gaming serileri ile gerçekleşti. Günün ilk serisinde DragonX, üçüncü maçı izlememize fırsat vermeden galibiyetini ilan etti. Takım böylece ligin tepesinde tek başına kaldı. Günün ikinci karşılaşması da tıpkı ilki gibi, üçüncü maçı göremeden, bitti. T1, güzel bir galibiyet ile haftayı kapatmayı başardı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 1. Hafta 4. Gün Sonuçları:

  • DragonX| 2 – 0 | Afreeca Freecs
  • T1| 2 – 0 | SANDBOX Gaming

 

DragonX – Afreeca Freecs 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında DragonX, Doran, Pyosik, Chovy, Deft ve Keria beşlisi ile vadiye indi. Takımın kompozisyonu Karma, Lee Sin, Morgana, Ezreal ve Braum’dan oluştu.

Seride mücadele eden diğer takım olan Afreeca Freecs’in kadrosunda ise Kiin, Spirit, Fly, Mystic ve Ben yer aldı. Takım, Mordekaiser, Trundle, Twisted Fate, Aphelios ve Nautilus şampiyonlarını tercih etti.

34 dakika süren maç, erken oyunun sonlarına kadar iki takımın da birbirine üstünlük kurma mücadelesi ile geçti. Dakikalar ilerledikçe objektif kontrolünde rakibine kıyasla daha iyi bir iş çıkarmayı başaran DragonX, günün ilk karşılaşmasının galibi olmayı başardı. Maçın adamı olarak ise 1/0/14’lük Braum performansı ile Keria seçildi.

DragonX – Afreeca Freecs 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. Günün ilk maçını kazanmayı başaran DragonX, ikinci maç için Kennen, Olaf, Gragas, Ezreal ve Yuumi’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriye mağlubiyet ile başlayan Afreeca Freecs ise şampiyon tercihlerini Jayce, Trundle, Zoe, Aphelios ve Nautilus’dan yana kullandı.

Tam 39 dakika süren maçın büyük bir kısmında kontrol, Afreeca Freecs’in ellerindeydi. Dakikalar ilerledikçe altın farkını açıyor, objektifleri rakibine bırakmıyor ve oldukça iyi takım savaşları yapıyorlardı. Gidişat, maçın kazananının onlar olacağını gösterse de DragonX, galibiyete tutunmayı başardı. Aldıkları ilk Baron güçlendirmesi ile altın farkını kapatıp oyuna yeniden ortak oldular. İkinci Baron güçlendirmesini almak için yaptıkları savaşta ise rakiplerini katledip oyunu bitirmeyi başardılar. Güzel bir geri dönüş izlediğimiz bu maçın adamı ise 4/2/7’lik Ezreal performansı ile Deft oldu.

T1 – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen takımlardan T1, Canna, Ellim, Faker, Teddy, Effort beşlisi ile rakibinin karşısına çıktı. Takımı şampiyon tercihleri Jayce, Trundle, Azir, Kalista ve Blitzcrank’den oluştu.

Vadideki diğer takım olan SANDBOX Gaming’in kadrosunda ise Summit, OnFleek, Dove, Route ve GorillA yer aldı. Kompozisyonlarında ise Lucian, Gragas, Syndra, Vayes ve Tahm Kench şampiyonları yer aldı.

32 dakika süren, serinin ilk maçında zafer elde eden takım T1 oldu. Oyunun başından beri altın üstünlüğü elinde tutan ve dakikalar ilerledikçe bu üstünlüğü arttıran T1, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın adamı ise 5/1/7’lik Jayce performansı ile Canna oldu

T1 – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı kazanamayı başaran T1, ikinci karşılaşma için Kennen, Trundle, Azir, Kalista ve Rakan’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçın mağlubu SANDBOX Gaming’in şampiyon tercihleri ise Lucian, Gragas, Irelia, Syndra ve Sett’den oluştu.

Günün dördüncü maçı tam 34 dakika sürdü. SANDBOX Gaming, erken oyunda üstünlüğü alıp hem altın hem de objektif üstünlüğünü eline aldı. Serinin üçüncü maça gideceği gibi bir görüntü oluşsa da T1 buna izin vermedi. Aldıkları Baron güçlendirmesi ile maçın ibresini kendilerin doğru çevirip haftanın son galibiyetini almayı başardılar. Maçın adamı olarak seçilen isim 2/2/5’lik Kennen performansı ile Canna oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi’nin ikinci haftasını geride bıraktık. Üçüncü hafta karşılaşmaları 1 Temmuz Çarşamba günü T1 – DAMWON Gaming ve SANDBOX Gaming – Gen.G serileri ile başlayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir