2020 LCK Yaz Mevsimi 3. hafta 3. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi 3. hafta 3. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 3. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 3. hafta 3. günü geride bıraktık. KT Roslter – SeolHaeOne Prince serisi ile açtığımız günde, KT Rolster’dan oldukça dominant iki performans izledik. Ligin üst sıralarında bulunan T1 ve Gen.G’nin mücadelesinde ise gülen taraf 2-0’lık skor ile T1 oldu.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 3. Hafta 3. Gün Sonuçları:

  • KT Rolster| 2 – 0 | SeolHaeOne Prince
  • T1| 2 – 0 | Gen.G

 

KT Rolster – SeolHaeOne Prince 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında vadiye inen takımlardan KT Roslter, Smeb, bonO, Kuro, Aiming ve TusiN beşlisi ile sahaya çıktı. Takımın kompozisyonu Renekton, Nidalee, Orianna, Ezreal ve Tahm Kench’den oluştu.

Vadinin diğer tarafındaki takım olan SeolHaeOne Prince ise ikssu, Flawless, Mickey, HyBriD ve Secret ile rakibinin karşısına dikildi. Onların kompozisyonunda ise Ornn, Trundle, Twisted Fate, Kai’Sa ve Rakan şampiyonları yer aldı.

Günün ilk maçı tam 28 dakika sürdü. Baştan sona KT Rolster üstünlüğü ile geçen karşılaşmada SeolHaeOne Prince pek bir varlık gösteremedi. KT’nin ormancısı bonO’nun, ilk ejder güçlendirmesini çalması ile başlayan kartopu efekti, oyun sonuna kadar devam etti. Sonuç olarak KT Rolster, seride 1-0 öne geçmiş oldu. Maçın adamı olarak ise 4/1/11’lik bir Nidalee performansı sergileyen bonO seçildi.

KT Rolster – SeolHaeOne Prince 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçtan zaferle ayrılmayı başaran KT Rolster, ikinci maça Gnar, Lee Sin, Twisted Fate, Senna ve Wukong şampiyonları ile çıktı.

Seride geriye düşen SeolHaeOne Prince ise Illaoi, Trundle, Sylas, Miss Fortune ve Yuumi şampiyonlarını tercih etti.

30 dakika süren, serinin ikinci maçı aynı zamanda seriyi bitiren maç oldu. Serinin başındaki gibi yine oldukça dominant bir performans sergileyen KT Rolster, rakibine herhangi bir şans tanımadı. 2-0’lık bir skor ile zaferi elde etmeyi başaran takım bir puanı kaptı. Maçın adamı ise 7/0/3’lük Lee Sin performansı ile birlikte bir kez daha bonO oldu.

T1 – Gen.G 1. Maç

Günün ikinci serisinde vadiye inen T1, Canna, Cuzz, Faker, Teddy ve Effort beşlisi ile rakibinin karşısına çıktı. Takım, şampiyon tercihlerini Sylas, Olaf, Azir, Aphelios ve Thresh’den yana kullandı.

Vadinin diğer tarafındaki Gen.G’nin beşlisi ise Rascal, Clid, Bdd, Ruler ve Kellin’den oluştu. Takım, kompozisyonunda Kennen, Volibear, Ekko, Ezreal ve Bard şampiyonlarına yer verdi.

38 dakika süren, serinin ilk maçı oldukça uzun bir süre Gen.G üstünlüğü ile geçti. Skorlar ve altın konusunda iki takım da birbirine büyük bir üstünlük yakalayamasa da Ejderler’de kontrolü ele alan Gen.G, oyunun hakimiyetini eline almayı başarmıştı. Okyanus Ruhu ile birlikte oyunda oldukça öne geçmeyi başaran takım, Kadim Ejder güçlendirmesi için yaptığı savaşta T1’a üstünlük sağlayamayınca seride 1-0 geriye düştü. Maçın adamı olarak ise 1/1/4’lük Sylas performansı ile Canna seçildi.

T1 – Gen.G 2. Maç

Serinin ikinci maçında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçı güzel bir takım savaşı ile kazanmayı başaran T1, ikinci maç için Ornn, Sett, Twisted Fate, Miss Fortune ve Biltzcrank’den oluşan bir kompozisyon kurdu.

İlk maçı son anda kaybeden Gen.G ise rakibinin karşısına Mordekaiser, Lee Sin, Azir, Aphelios ve Tahm Kench şampiyonları ile çıktı.

24 dakika süren maçın, serinin ilk maçı ile uzaktan yakından alakası yoktu. Baştan sona T1 üstünlüğü ile geçen karşılaşma, yine T1 üstünlüğü ile sona erdi. Böylece seri üçüncü maça uzamadan galip belli olmuş oldu. Maçın adamı olarak ise 3/0/12’li Sett performansı ile Cuzz seçildi.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 3. hafta 3. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek DAMWON Gaming – Hanwha Life Gaming ve Team Dynamics – SANDBOX Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

 

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir