1907 Fenerbahçe yarı finaldeki yerini aldı League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe finaldeki yerini aldı

Yarı final karşılaşmalarının ilkini geride bırakırken 1907 Fenerbahçe, Team Aurora karşısında aldığı galibiyet ile finale çıkan ilk takım olmayı başardı.

Playoff aşamasının çeyrek finallerini geride bıraktıktan sonra mevsimi birinci ve altıncı sırada bitiren iki takım bize oldukça ilginç bir seri izlettirdi. Silver Scrapes’i duyduğumuz karşılaşma da yüzü gülen taraf 1907 Fenerbahçe oldu. Yine de bu gülümseme, kolay geçen birkaç maçın ardından değil oyuncuların sırtından akan soğuk terler sonrası yerleşti yüzlerine.

Çeyrek finalde Papara Supermassive’i 3-1’lik bir skor ile elemeyi başararak izleyicilerin çoğunu şaşırtan Team Aurora, bu seriye de oldukça iyi başladı. İlk maçı kazandıktan sonra da karşılaşma resmen bir pinpon mücadelesine döndü. İkinci maçı rakibine kaptırdıktan sonra bir maç daha kazanmayı başardı. Yine de serinin kalan maçlarında bozgun ekranına baktıkları için finalde oynayacak takım 1907 Fenerbahçe oldu.

Maçın jeneriklik hareketleri genellikle Ejder çevresinde gerçekleşti. HolyPhoenix ve Elramir, ejder güçlendirmelerini rakiplerinden çalmayı başararak bizlere izlemesi hoş görüntüler sundular. Yine de hiçbir jeneriklik hareket, Blue’nun dördüncü maçta oynadığı LeBlanc performansı kadar dikkat çekmedi. 14/0/3 gibi bir KDA tablosu ile maçı bitiren Blue, takımının finale çıkmasındaki en büyük etkenlerden birisi oldu.

An itibariyle 1907 Fenerbahçe, final koltuğuna oturmuş rakibini bekliyor. Karşısına gelecek takım ise yarın oynanacak serinin sonunda belli olacak. Dark Passage ile fastPay Wildcats’in kozlarını paylaşacağı karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir