League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, eski oyuncusu Neos ile yeniden anlaştı

1907 Fenerbahçe, akademi nişancısı Luger ile karşılıklı olarak yollarını ayırıp yerine eski oyuncuları Neos ile anlaştı.

Lig aşamasının sona ermesi ile birlikte takımlar, kadrolarında değişiklikler yapmaya başladı. Bu değişikliklerin ilkini, 5 Ronin’in koç ekibi ile yollarını ayırması ile yaşamıştık. Bu sefer sesler, Mevsim finalistinden yükseldi. 1907 Fenerbahçe, ligin başında as takımda oynayan nişancıları Luger ile yollarını ayırdı. Genç yetenek, önündeki teklifleri değerlendirecekken takımın eski nişancısı Neos, kadroya yeniden katıldı.

Mevsimin başında alt koridorunu Luger ve Wandelbo ile kuran takım, HolyPhoenix ve Farfetch ikilisini takıma katınca Wandelbo ile yolları ayırmış, Luger’i ise akademide oynatmışlardı. 1907 Fenerbahçe ile yolları ayrılan nişancı, tekliflere açık olduğunu söyledi. Avrupa ve Kuzey Amerika’dan gelecek teklifler ile daha fazla ilgilendiğini de belirtti.

Eski takımına yeniden dönen Neos ise mevsime akademi liginde başlamıştı. Sonrasında birkaç maç boyunca Vodefone Freezone Şampiyonluk Ligi’nde mücadele etse de HolyPhoenix’in katılması ile birlikte takımdan ayrılmıştı.

1907 Fenerbahçe şu anda Şampiyonluk hayalleri kurmaya devam edebilen iki takımdan birisi. Ligi birinci bitirmeyi başaran kadrosunun neredeyse tamamı ile Yaz Mevimi’nde de mücadele etmeyi planlıyor olabilir. Başarılı kadronun üst koridoru HiRit dışında tüm oyuncuların kontratları, 2020’nin sonuna kadar devam ediyor. HiRit ise yeniden anlaşma imzalanmazsa Haziran itibariyle serbest oyuncu statüsünde olacak.

Kadrosunda ufak bir değişiklik yapsa da as kadrosunu koruyan 1907 Fenerbahçe, 11 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’da, Kış Mevsimi Şampiyonluğu için fastPay Wildcats ile mücadele edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir