1907 Fenerbahçe, 2020 Kış Mevsimi şampiyonu oldu League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, 2020 Kış Mevsimi şampiyonu oldu

Bugün oynanan Kış Mevsim Finali sonucunda, 2020 Kış Mevsimi Şampiyonu belli oldu. fastPay Wildcats’i 3-0 yenmeyi başaran 1907 Fenerbahçe, üçüncü kez mevsim şampiyonu olmayı başardı.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi, bugün itibariyle şampiyonuna kavuştu. Ligin başından beri favori takımlar arasında gösterilen 1907 Fenerbahçe, oldukça dominant bir seri sonucunda başarıyı göğüsleyen takım oldu.

Son şampiyonumuz, lig aşamasını birinci bitirdikten sonra yarı finalde Team Aurora’yı eleyerek kendilerini son aşamaya atmayı başarmışlardı. Finalde ise eşit giden bir mücadele isteyen izleyicilerin hayallerini suya düşürerek seriyi 3-0 kazandı. Böylece kurulduğu dönemden beri finalde kaybetmeme geleneklerini devam ettirdiler.

Diğer taraftan kaybeden taraf olan fastPay Wildcats ise beklentilerin altında bir performans sergiledi. Özellikle ligin ikinci yarısıyla birlikte muhteşem bir ivme yakalayan takım, rakiplerini eze eze finale kadar yükselmeyi başarmışlardı. Çevrimiçi müsabakalara geçiş yapıldığından beri sadece Akademi Ligi’nde 1 kez maç kaybeden fastPay Wildcats’in bu seride daha fazla varlık göstermesi bekleniyordu.

Yine de ligin başında kendilerini ortalamanın altında gören birçok kişinin beklentilerini gölgede bırakarak oldukça iyi bir sene geçirmeyi başardılar. Hem bireysel hem de takım olarak sergiledikleri performans ile aldıkları takdirleri sonuna kadar hak ettiler.

Serinin öne çıkan iki oyuncusu Blue ve HiRit oldu. Bu ikili hem ortaya koydukları mekanikleri hem de üzerlerine gelen çok sayıda rakibe tek başlarına karşı koymaları sayesinde seriyi takımlarına kazandırdılar.

Böylece 2020 Kış Mevsimi’nin şampiyonu 1907 Fenerbahçe oldu. Kendilerini, ortaya koydukları başarılı performanslardan dolayı tebrik ederiz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir