2020 LCK Yaz Mevsimi'nde 2. hafta 2. gün maçları tamamlandı League of Legends League of Legends Haberleri

2020 LCK Yaz Mevsimi’nde 2. hafta 2. gün maçları tamamlandı

Dünya’nın en büyük League of Legends liglerinden birisine sahip olan Kore’de 2020 LCK 2. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı.

2020 LCK Yaz Mevsimi’nin 2. hafta 2. gününü geride bıraktık. DragonX ile SANDBOX Gaming’in karşı karşıya geldiği, günün ilk serisinde kazanan taraf 2-1’lik skor ile DragonX oldu. Günün diğer karşılaşması olan Gen.G – DAMWON Gaming serisinde ise Gen.G, rakibine ligdeki ilk mağlubiyetlerini tattırdı.

LCK 2020 Yaz Mevsimi 2. Hafta 2. Gün Sonuçları:

  • DragonX | 2 – 1 | SANDBOX Gaming
  • Gen.G | 2 – 1 | DAMWON Gaming

 

DragonX – SANDBOX Gaming 1. Maç

Günün ilk karşılaşmasında DragonX’in kadrosu Doran, Pyosik, Chovy Deft ve Keria’dan oluştu. Takım, şampiyon tercihlerini Aatrox, Nidalee, Azir, Varus ve Zilean’dan yana kullandı.

Karşılaşmanın diğer takımı SANDBOX Gaming ise Summit, OnFleek, Dove, Route ve GorillA beşlisi ile vadiye indi. Takımın kompozisyonu Jayce, Trundle, Corki, MaoKai ve Senna’dan oluştu.

32 dakika süren, günün ilk karşılaşması baştan sona DragonX üstünlüğü ile geçti. Dakikalar ilerledikçe altın farkını giderek açmaya başlayan takım, Dağ Ruhu’nu da ele geçirmeyi başarınca kolay bir galibiyet elde etti. SANDBOX Gaming’in yanlış hamlesi sonucunda kaybedilen maçın adamı 6/0/2’lik Varus performansı ile Deft oldu.

DragonX – SANDBOX Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği gerçekleşmedi. Geçtiğimiz maçtan zafer ile ayrılan DragonX’in bu maçtaki kompozisyonu Aatrox, Graves, Twisted Fate, Kalista ve Taric’ten oluştu.

Haftaya mağlubiyet ile başlayan SANDBOX Gaming ise şampiyon tercihlerini Ornn, Olaf, Karma, Aphelios ve Tahm Kench’den yana kullandı.

28 dakika süren ve oldukça tek taraflı geçen maçın galibi SANDBOX Gaming oldu. Takım savaşlarında oyunun başından itibaren, rakibine göre çok daha üstün bir performans gösteren takım, seriyi üçüncü maça uzatmayı başardı. Maçın adamı ise 7/0/2’lik Aphelios performansı ile Route oldu.

DragonX – SANDBOX Gaming 3. Maç

Günün ilk galibini belirleyen karşılaşmada herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İkinci maçı kaybeden DragonX, son maç için Kennen, Nidalee, Lucian, Senna ve Sett’ten oluşan bir kompozisyon kurdu.

Dominant bir performans ile birlikte seriyi üçüncü maça götürmeyi başaran SANDBOX Gaming ise Sylas, Trundle, Zoe, Ashe ve Tahm Kench şampiyonlarını terchi etti.

Toplam 33 dakika süren serinin son maçında yüzü gülen taraf DragonX oldu. Genel olarak Ejder güçlendirmesi odaklı bir oyun oynayan SANDBOX Gaming, dördüncü güçlendirmeyi alamayınca oyunu rakibine teslim etti. DragonX’in, ligdeki 3. galibiyetini aldığı karşılaşmada maçın adamı 3/1/5’lik Kennen performansı ile Doran oldu.

Gen.G – DAMWON Gaming 1. Maç

Günün ikinci karşılaşmasında vadiye inen ekiplerden Gen.G, Rascal, Clid, Bdd, Ruler ve Life’den oluşan kadrosu ile rakininin karşısına çıktı. Takım, kompozisyonunda Renekton, Kindred, Azir, Kalista ve Gragas’a yer verdi.

Serideki diğer takım olan DAMWON Gaming ise sahaya Nuguri, Canyon, ShowMaker, Ghost ve BeryL beşlisi ile çıktı. Şampiyon tercihlerini ise Gangplank, Trundle, Corki, Senna ve Wukong’dan yana kullandı.

29 dakika süren karşılaşmanın sonlarına dek, her ne kadar Gen.G’nin ciddi bir skor ve objektif üstünlüğü olsa da, altınüstünlüğünü alabilen bir takım olmadı. Gen.G, Bulut Ruhu’nu almış olsa bile oyun hala iki tarafa da gidebilir gibi gözüküyordu fakat DAMWON’un, Kadim Ejder için yaptığı savaş onların sonu oldu. Maçın adamı ise 3/0/6’lık Renekton performansı ile Rascal seçildi.

Gen.G – DAMWON Gaming 2. Maç

Serinin ikinci karşılaşmasında herhangi bir oyuncu değişikliği yaşanmadı. İlk maçın galibi Gen.G, Neeko, Lee Sin, Zoe, Aphelios ve Zilean’dan oluşan bir kompozisyon kurdu.

Seriye mağlubiyetle başlayan DAMWON Gaming ise Kennen, Rek’Sai, Syndra, Ezreal ve Bard şampiyonlarını tercih etti.

Günün beşinci maçı tam olarak 33 dakika sürdü. Oyunun ortalarına doğru kadar eşit bir mücadele izlesek de DAMWON Gaming, gaza basarak seriyi üçüncü maça uzatmayı başardı. Maçın adamı ise 4/3/10’luk Kennen performansı ile Nuguri oldu.

Gen.G – DAMWON Gaming 3. Maç

Günün son maçında da takımlar, aynı oyuncular ile vadiye indiler. İkinci maçı kaybeden Gen.G, Ornn, Jatvan V4, Orianna, Kalista ve Taric şampiyonlarını tercih etti.

DAMWON Gaming’in kompozisyonu ise Kayle, Graves, Zoe, Senna ve Pantheon’dan oluştu.

Seriyi bitiren maç 28 dakikada sonlandı. DAMWON Gaming, maça oldukça iyi başlayıp üstünlüğü ele geçirmeşi başarsa da Gen.G, 21. dakikada verdiği Baron kararı ile maçın ibresini lehlerine çevirmeyi başardı. Alev Ruhu’nu da ele geçirdikten sonra DAMWON Gaming, Gen.G’nin karşısında duramadı. Maçın adamı, 4/0/6’lik Kalista performansı ile Ruler oldu.

Böylece 2020 LCK Yaz Mevsimi 2. hafta 2. gün karşılaşmaları tamamlandı. Hafta, yarın gerçekleşecek Afreeca Freecs – T1 ve Team Dynamics – Hanwha Life Gaming karşılaşmaları ile devam edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir