League of Legends League of Legends Haberleri

2018 Kış Mevsimi’nde son yarı finalist YouthCrew oldu

2018 Kış Mevsimi’nin ikinci ve son çeyrek final maçında Dark Passage.Dominos’u 3-0 mağlup eden YouthCrew, yarı finalde Royal Bandits’in rakibi oldu.

Nispeten denk gözüken iki ekibin mücadelesi beklendiği gibi geçmedi. Dark Passage.Dominos’un silik oyununa karşın çeyrek finale iyi hazırlandığı belli olan YouthCrew, oyunların genelinde üstünlüğü elden bırakmadan seriyi 3-0 kapatmayı başardı. Genel olarak erken ve geç oyun kompozisyonlarının mücadelesine sahne olan seride planlarını uygulayabilen ve kompozisyonlarının hakkını veren taraf YouthCrew oldu.

İlk maçta kurduğu Taliyah’lı, Renekton’lu kompozisyon ile orta oyunu hedefleyen Dark Passage, YouthCrew’un Caitlyn ve Azir tercih ettiği geç oyun odaklı kompozisyona üstün geldi. Buna rağmen inhibitör safhasından oyunu çeviren YouthCrew, serinin psikolojik üstünlüğünü ele geçirdi. İkinci maçta ise Madness durdurulamadı. İmza şampiyonlarından Tristana ile Vadi’ye inen nişancı, maçın sonlarına doğru Baron civarında aldığı dörtte dört ile seriyi 2-0’a getiren hamleyi yapmış oldu.

Serinin son maçı Dark Passage için tamam ya da devam niteliği taşıyordu. İki tarafın da orta-geç oyun odaklı kompozisyonlar tercih ettiği 3. mücadele, YouthCrew adına serinin diğer maçlarına göre daha rahat geçti. Mojito’nun oyuna neredeyse 3 skor ile başladığı maçta CoCo’nun Ryze’ı 20’li dakikalarda can yaktı. Yapılan son takım savaşıyla beraber Nexus’u da düşüren YouthCrew, seriyi 3-0 kapatarak Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Mevsim Finalleri’nde yarı finale yükselmeyi başardı. YouthCrew, bir sonraki hafta Royal Bandits ile finale çıkmak için mücadele verecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir