League of Legends League of Legends Haberleri

2017’de League of Legends’a yeni bir destek şampiyon gelecek

Her yıl League of Legends’a en az beş yeni şampiyon ekleyen Riot Games, 2017 planları arasında bir destek şampiyon olduğunu açıkladı. Riot Games geliştirici bloğunda bir yorum yapan Meddler, gelecek şampiyonun özellikleri hakkında bilgi verdi. 

Yeni şampiyonlar ile League of Legends’ı başarılı bir şekilde güncel tutan Riot Games, 2017 yılında oyuna uzun süredir getirmediği bir destek şampiyon ekleneceği açıkladı. Son olarak 2015 yılında Tahm Kench ile bu sınıfı güçlendiren Riot, bu şampiyondan sonra bir destek şampiyonu yayınlamadı. 2015’ten beri ormancı, üst koridor ve orta koridor şampiyonlarına odaklanan Riot Games, son olarak ise geçtiğimiz ay Camille’i duyurmuştu.

Hali hazırda oynanan metada destek sınıfındaki şampiyonların popülaritesinin çok düşük olmasından dolayı bu habere sevinen oyuncular, geleneksel bir destek şampiyonuna sonunda kavuşuyor olabilir. Riot Games geliştirici bloğunda bir açıklama yapan Meddler, getirilmesi planlanan şampiyonun takım arkadaşlarına yardım konusuna odaklanacağını, hasar almasını engelleyeceğini ve hasara odaklanmak yerine işlevsellik konusuna yoğunlaşacağını ve alt koridor ikilisi olarak nişancısı ile uyumlu olacağını belirtti.

Bu noktada verilen ipuçlarına baktığımızda yeni desteğin daha çok Janna ve Lulu profilinde olacağını, Soraka ya da Nami gibi can veren şampiyonlardan uzak olacağını belirtebiliriz. Konuşulan bir diğer ihtimal ise yeni şampiyonun Braum ya da Alistar gibi “koruyucu” tarzında olacağı yönünde. Yukarıda da belirttiğimiz üzere her yıl en azından beş yeni şampiyonu oyuna katan Riot Games’in 2017 yılında henüz yayınladığı bir şampiyon bulunmuyor. Camille’in çıkış tarihi ise 7 Aralık 2016’ydı. Gelecek desteğin hangi sırada oyuna getirileceği ya da ne zaman duyurulacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir