League of Legends League of Legends Haberleri

2017 Kış Mevsimi’nin en iyi çaylağı Xico oldu

Şampiyonluk Ligi 2017 Kış Mevsimi’nde, normal sezon aşamasında en iyi performansı gösteren oyuncular Riot Games Türkiye ekibi tarafından ödüllendiriliyor. Bu anlamda “Mevsimin en iyi çaylağı” ödülüne layık görülen oyuncu, HWA’nın başarılı orta koridoru Xico oldu.

Aday gösterilen yedi çaylak oyuncudan biri olan ve bu sezon gösterdiği performans ile rakiplerinden bir adım öne çıkmayı başaran Xico’nun ödüle uzanması pek de sürpriz olmadı. Zira mevsim boyunca ortaya koyduğu agresif oyun tarzı ve etkili performansıyla izleyenlerin dikkatini çeken Portekizli, SuperMassive serisinden elde edilen beraberlik yolunda attığı Beşte Beş ile de HWA taraftarlarının kalbinde taht kurmayı başardı. 100 skor barajını kısa bir sürede geçen, verilen hasar ve kazanılan altın istatistiklerinde çok iyi durumda olan oyuncu, takımının 1907 Fenerbahçe Espor ile oynanacak çeyrek final serisinde şüphesiz en büyük kozu. Trix ile iyi bir sinerji yakalayan başarılı orta koridorun, ligin en fazla ilk kan alan oyuncularından biri olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Ligin sempatik takımlarından Galakticos da oylamaya üç oyuncu ile katıldı ancak takım halinde öne çıkan ekip oylamada, sezon içerisinde bireysel olarak çok başarılı olan Xico’yu alt edebilecek bir oyuncu performansına sahip olamadı. Mevsimin en iyi çaylağı oylamasında gösterilen adaylar ise şu şekilde:

Broken BladeGalatasaray Esports

Japone1907 Fenerbahçe Espor

meânTnTGalakticos

MojitoOyunfor.CREW

Soz PurefectGalakticos

VeuxGalakticos

XicoHWA Gaming

Biz de 5Mid olarak 2017 Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi’nin çaylağı seçilen Francisco “Xico” Cruz’u tebrik ediyoruz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir