League of Legends League of Legends Haberleri

2017 All Star kadroları belli oldu

7-10 Aralık tarihinde düzenenecek olan 2017 All Star Etkinliği’ne katılacak takımlar belli oldu. Bu yıl eski formatlardan birisi uygulanıyor. Her bölge en iyi oyuncularını göndererek “rüya takım”ını oluşturdu. Sonuçlar şu şekilde:

  • NA LCS: Hauntzer, MikeYeung, Bjergsen, Sneaky, Aphromoo
  • EU LCS: Soaz, Jankos, PowerOfEvil, Rekkles, Ignar
  • LPL: 957, Mlxg, Xiye, Uzi, Meiko
  • LCK: Cuvee, Ambition, Faker, Pray, Gorilla
  • LMS: Ziv, Karsa, Fofo, Bebe, SwordArt
  • TŞL: Thaldrin, Stomaged, Frozen, Zeitnot, Zergsting
  • CBLoL: VVVert, Revolta, Kami, BrTT, Dioud

League of Legends izleyicileri bu yıl rekabetin ön planda tutulduğu 2017 All Star Etkinliği’nde mücadele edecek oyuncuları belirledi. Her takımdan en fazla iki oyuncu seçilebilirken, turnuvaya katılan takımlar 2017 Worlds ve 2017 MSI turnuvaları göz önünde bulundurularak seçildi.

Kuzey Amerika LCS’in de düzenlendiği NA LCS stüdyolarında oynanacak olan turnuvada takımlar iki grup halinde mücadele edecek. Tek maçlık seriler üzerinden takımlar birbiri ile bir kez karşılaşacak ve gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler playofflarda üç maçlık seriler oynayacak. Final maçı da üç maçlık seri üzerinden düzenlenecek.

Bu yıl ilk defa ülkemizden seçilen kadroda bir yabancı oyuncu bulunuyor. Takımımızın orta koridorunda Frozen TŞL’yi temsil edecek. 1907 Fenerbahçe Espor’un başarısında önemli bir katkıda bulunan Thaldrin de kadroda yer alıyor. Bununla beraber BAUSuperMassive’in ormancısı Stomaged ve ligimizin en iyi nişancısı olarak gösterilen Zeitnot da kadroda. Destek rolünde ise AURORA’da harikalar yaratan Zergsting bulunuyor. Son olarak koç pozisyonu ise yine 1907 Fenerbahçe Espor’un başındaki Pades tarafından dolduruldu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir