League of Legends League of Legends Haberleri

2016 LCS Bahar Finalleri Las Vegas ve Rotterdam’da oynanacak

Heyecanla beklenen Amerika ve Avrupa LCS Bahar Mevsim Finalleri’nin oynanacağı şehirler ile tarihler duyuruldu.

Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre Amerika LCS Bahar Mevsim Finalleri 16 ve 17 Nisan’da Las Vegas’taki Mandalay Bay Events Center’da oynanacak. 3. ve 4.’nün belirleneceği seri 16 Nisan, şampiyonun belirleneceği seri ise 17 Nisan’da Türkiye saati ile 22:00’da başlayacak. Beş maç üzerinden oynanacak bu serilere ligi ilk dörtte bitiren takımlar katılmaya hak kazanacak. Riot Games yaptığı açıklamada ayrıca Amerika LCS final serilerinin Avrupa LCS final serileri tamamlandıktan hemen sonra başlayacağını da belirtti.

Yine ligi ilk dört sırada tamamlayan takımların katılmaya hak kazanacağı Avrupa LCS Bahar Mevsim Finalleri de 16-17 Nisan’da, Hollanda’nın Rotterdam şehrindeki Rotterdam Ahoy’da, Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak, üçüncülüğü ve şampiyonluğu kazanan taraflar beş maç üzerinden oynanacak seriler ile belirlenecek.

Şampiyon takımlar, bölgelerini geçtiğimiz yıl ülkemizden de Beşiktaş’ın katılma başarısı gösterdiği Sezon Ortası Özel Turnuvası’nda (MSI) temsil edecek ve 90 Şampiyonluk Puanı kazanacak. İkinci, üçüncü ve dördüncü takımlar ise sırasıyla 70, 50 ve 30 puan almaya hak kazanacak.

4. hafta itibariyle Avrupa’da ilk sırayı G2 Esports ve H2K paylaşırken, Amerika’da Immortals yenilgisiz olarak liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl Bahar Mevsim Finallerinde şampiyon takımlar Amerika’da TSM ve Avrupa’da ise Fnatic olmuştu.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir