League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Yaz Mevsimi kadrosunu açıkladı

Son şampiyon 1907 Fenerbahçe, 2019 Yaz Mevsimi’nde boy göstereceği kadroyu açıkladı.

Geçtiğimiz mevsimi domine eden ekip gelecek mevsim için biraz daha farklı bir kadro yapılanmasına gitti. Kış Mevsimi’nde Ruin, Kirei, Bolulu, Hades ve Japone’yle birlikte harikalar yaratan ekip bu kadrodan 3 oyuncuyla yollarını ayırmıştı. Ruin, LCS ekibi CLG’yle anlaşırken Kirei, Misfits Gaming Akademi’ye transfer olmuştu. Japone’nin ise sıradaki durağı henüz belli değil. Yeni sezona yine üst koridor ve ormana yabancı hakkını kullanan ekip genç oyuncu ağırlıklı bir kadro kurdu. Yeni 1907 Fenerbahçe kadrosu: Untara, LuBu, Bolulu, Blue, Hades, Luger ve Only35.

Luger mevsim sonunda Royal Youth’a transfer olmuştu ancak kısa bir süre sonra tekliflere yeniden açık olduğunu duyurmuştu. Oyuncunun 1907 Fenerbahçe’ye transfer olması bekleniyordu. Yaz Mevsimi için haritanın alt kısmını genç oyunculardan kuran ekip üst tarafı tecrübeli oyunculara emanet etti.

Akademi Ligi’nde harika bir performans sergileyen Blue, gelecek mevsim Bolulu’yla değişmeli olarak forma giyecek. Bu haber yerli orta koridor havuzunun artması açısından bir hayli değerli. Orta koridorda hem yetenekli hem de genç oyuncularını kadroda tutan ekip alt koridorda da aynı yapılanmaya gitti. Nişancılar Hades ve Luger genç isimler. İkilinin VFŞL’de büyük tecrübeleri yok ancak Hades geçtiğimiz MSI  Ön Elemeleri’nde forma giydi. Herkes tarafından sevilen Only35 için ise hak ettiği yerlere yavaş yavaş geliyor diyebiliriz.

Bakalım 1907 Fenerbahçe 2019 Yaz Mevsimi’nde bu kadrosuyla neler yapacak ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir