League of Legends League of Legends Haberleri Worlds 2017

1907 Fenerbahçe, Worlds 2017’de gruplara kalmak için Team oNe ile karşılaşacak

Temsilcimiz 1907 Fenerbahçe Espor, tie-breaker maçında rakibi Hong Kong Attitude’u yenerek D grubunu birinci tamamladı. Yapılan kura çekiminde ise takımımız ikinci turda Brezilya temsilcisi Team oNe ile eşleşti.

1907 Fenerbahçe Espor, nefes kesen bir mücadele sonunda Hong Kong Attitude’u yendi ve büyük bir başarıya imza attı. Karşılaşmaya iyi bir seçim ekranı geçirerek giren FB, Padden’a rahat hissettiği Tristana tercihi yaparak oyun sonunu garantiledi. Fakat takım erken oyunda tıpkı bugünkü ilk seri gibi çok fazla taviz verdi. Agresif Blitzcrank seçimi ile Padden’a koridoru dar eden HKA, bu avantajı haritaya yayarak FB’nin 35 dakika nefes almasını engelledi. FB adına işler kötü gitse de Thaldrin ve Frozen’ın harika bir maç çıkardığını söylemek gerekiyor. Crash aldığı Nidalee seçimiyle oyuna erken dakikalarda etki edemedi fakat o da maçın kırılma noktasında sahneye çıktı. 40. dakikadan sonra altın farkının bir önemi kalmadı ve tüm oyuncular 6 eşyaya ulaştı. FB burada HKA’nın Baron’unu Crash ile çalarak ardından gelen takım savaşını kazandı. Frozen’ın muhteşem Ekko oyunu bize maçı kazandıran en önemli faktörlerdendi. Padden ise oyunun son 10 dakikasında yine harika pozisyon alarak görevini yaptı.

Maç sonrası yapılan kura çekiminin ardından eşleşmeler ise şu şekilde gerçekleşti:

Brezilya temsilcisi Team oNe ile eşleşerek bir kez daha oldukça şanslı bir kura çekmiş olduk. Rakibimiz ile 5 maçlık bir seri oynayacağız. Kazandığımız takdirde Worlds 2017’de grup aşamasına kalma şansı elde edeceğiz. Team oNe ile olan maçımız Cuma günü Türkiye saatiyle 06:00’da oynanacak.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir