League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Team AURORA karşısında galibiyete ulaştı

Günün ikinci karşılaşmasında Team AURORA ile kozlarını paylaşan 1907 Fenerbahçe, rakibi karşısında galibiyete ulaşmayı başardı.

Seçim yasaklama ekranında mavi tarafta bulunan 1907 Fenerbahçe, Janna, Lee Sin ve Jax yasaklamalarında bulundu. İlk sıradan Jarvan’ı kilitleyen ekip, ardından Veigar ve Cho’gath seçimlerine yöneldi. Team AURORA ise bu tercihlere ilk fazda Azir, Kalista ve Sejuani alarak karşılık verdi. İkinci aşamada AUR, Gnar ve Braum seçerken, Fenerbahçe alt koridorunu belirledi ve Xayah Rakan ikilisini aldı. Seçim yasaklamada FB iyi draft yaptığını ancak rakibe Kalista bırakarak risk aldığını söyleyebiliriz.

Maç henüz birinci dakikada önemli bir aksiyona sahne oldu. Karşı ormana çok güzel bir şekilde saklanan Zergsting, öne çıkan Rain skorunu nişancısı Padden’a bıraktı. Alt koridorda oyun başı yakalanan bu üstünlüğe AURORA yukarıda cevap verdi. Wisdom’ın baskınlarıyla Thaldrin’e zor anlar yaşatan ekip, Panky’nin Gnar ile  koridorda öne geçmesini sağladı. Ancak bir anda haritanın hemen her yerinde peş peşe skorlar veren AUR, üstünlüğü Fenerbahçe’ye bıraktı. Bir o tarafa bir bu tarafa giden maçın kazananı, son takım savaşlarını iyi oynayan FB oldu.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir