League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, önümüzdeki maça Luger yerine Neos ile çıkacak

VFŞL’nin namağlup ekiplerinden 1907 Fenerbahçe Espor, yapılan açıklamada Team Aurora’ya karşı Luger yerine Neos ile çıkılacağını duyurdu.

1907 Fenerbahçe Espor sezona hızlı bir başlangıç yaptı. 5 Ronin, Galakticos ve Papara SuperMassive’e karşı sağlam performanslar sergileyen ekip Dark Passage ile liderliği paylaştı. Akademi takımı ise 3 galibiyet 2 mağlubiyet alarak üçüncü sırayı aldı. Sahnede işler Fenerbahçe için gayet iyi gidiyordu ancak antrenmanlarda uygulanan farklı taktikler çok daha iyi sonuçlar vermişe benziyor. Bugün yapılan açıklamaya göre 3. hafta 1. gün oynanacak Aurora mücadelesinde Luger yerine Neos forma giyecek. Akademi nişancısı Fenerbahçe formasıyla ilk kez Vadi’de yer alacak.

Kariyerine henüz yeni başlayan Neos, 2017 yılında kısa bir süre Oyun Hizmetleri forması giydi ve ortadan kayboldu. Akademi Ligi’nin açılmasının ardından Beşiktaş Esports ile sahneye geri döndü. Bir süre burada oynadıktan sonra kısa bir süre Galakticos’un as kadrosunda yer aldı. Sezon başında 1907 Fenerbahçe Espor Akademi’ye transfer oldu ve çok geçmeden as kadroya yükseldi. Luger bu hafta en azından bir maç forma giymeyecek.

Bu sezon Fenerbahçe adına iyi başladı. Takım buna rağmen kadrosunda değişiklik yapıyorsa seçimleri veya oyun planında farklılığa gidebilir. Bu değişiklik mevcut performansı bir tık üste çıkarmak için de yapılmış olabilir. Bunu sahnede göreceğiz. Yapılan açıklamalara göre takımın Neos’a güveni tam.

Neos-Wendelbo ikilisinin karşısında Rhioni ve Algos olacak. Bakalım yarın bizleri nasıl bir mücadele bekliyor olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir