League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, MSI 2019’da ilk günü mağlubiyetle kapadı

MSI 2019’da ilk günün son maçında 1907 Fenerbahçe rakibi Isurus Gaming’e mağlup oldu

1907 Fenerbahçe ilk günü sürpriz bir mağlubiyetle kapadı. Bombers’ın Phong Vu Buffalo’yu yenmesinin ardından 1907 Fenerbahçe adına önemli bir şans doğmuştu ancak ekibimiz bu şansı iyi kullanamadı. Latin Amerika temsilcisi Isurus Gaming’e mağlup olan 1907 FB günü mağlubiyetle kapadı. Temsilcimizin turnuvadaki iddiası sürüyor.

Japone ilk kanı çok erken bir dakikada verse de Kirei orta koridora yaptığı baskınla skoru eşitledi. Karşılıklı baskınlarla iki takım tarafından da skorlar alındı ve bunun sonucunda orta koridorda Bolulu önemli bir üstünlük yakaladı. Üst koridorda ise Ruin erken oyunda iyi oynayarak bire birde koridoru ağır bir üstünlükle kazandı. Isurus Gaming tarafı ise Galio ultisini çok yararlı kullandı ve çıkan küçük savaşlardan önde çıktı.

İki ormancı da aktif rotalar izledi. Fenerbahçe büyük hatalar yaptı. Hades ve Japone ikilisi bir hayli geriye düştü. Belirli bir dakikaya kadar 1907 Fenerbahçe adına iyi haberler bir tek üst koridordan geldi ancak Ruin geç safhada rakibine iki kere bire birde skor verdi. Isurus Gaming tarafında Irelia ve Akali durdurulamaz hale geldi. Latin Amerika temsilcisi inhibitörleri de düşürdü. Hal böyle olunca temsilcimiz mücadeleyi 28 dakikada kaybetti.

Yarın oynanacak maçların ardından temilcimizin turnuvaya devam edip etmeyeceği belli olacak. Bakalım yarın FB bizlere nasıl performanslar izletecek. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir