League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe MSI 2019’a galibiyetle başladı

Turnuvanın ilk maçında Isurus Gaming karşısına çıkan 1907 Fenerbahçe rakibini mağlup ederek ilk maçında ilk galibiyeti aldı.

MSI 2019 ön elemelerinde temsilcimiz 1907 Fenerbahçe ilk maçına çıktı. Latin Amerika temsilcisi Isurus Gaming’le mücadele eden ekibimiz ön elemelere galibiyetle başladı. Bugün A grubunun ilk maçında Phong Vu Buffalo grubun zayıf ekibi Bombers’ı rahat geçmişti. Vietnam temsilcisinin ardından sahneye çıkan ekibimiz ilk maçında hata yapmayarak rakibiyle galibiyet sayısını eşitledi.

Isurus Gaming seçim ekranında Kirei ve Ruin üzerine yasaklamalar yaptı. İlk seçim aşamasında Jayce ve Taliyah seçimlerini yapan 1907 Fenerbahçe üst koridor orman ikilisine ne kadar yasaklama yapılsa da bir şekilde güçlü şampiyonlar alabildiğini gösterdi. Orta koridorda Nautilus seçimini gördük. Alt koridora ise Tristana ve Braum seçimleri geldi. Kompozisyona baktığımızda Ruin’e ayrık ittirmesi için harika bir fırsat yaratıldı. Takım savaşlarında güçlü şampiyonlar alan temsilcimiz seçim ekranını kazandı diyebiliriz.

Mücadelede ilk kan üst koridordan geldi. Ruin bu ilk kanla birlikte henüz dakika 3 civarlarında üst koridoru neredeyse bitirdi. Minyon dalgalarını kuleye yem eden Koreli rakibine karşı önemli bir üstünlük yakaladı ve oyundaki Hecarim etkisini bir hayli düşürdü. Isurus Gaming orta oyunda daha etkili olsa da Ruin-Kirei ikilisi oyuna ağırlığını koydu. Ruin’in ayrık ittirmesine fırsat yaratan ekibimiz son takım savaşını da kazanıp oyunu bitirmeyi başardı.

1907 Fenerbahçe 15:00’da Bombers karşısına çıkacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir