League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, ligin formda ekiplerinden HWA Gaming karşısında temiz bir galibiyet aldı

Süper haftada ilk günün son maçında son şampiyon 1907 Fenerbahçe ile ligin formdan ekiplerinden HWA Gaming karşısında ilk 10 dakikasında geride olduğu oyunda temiz bir şekilde maçı çevirerek galibiyete ulaştı.

HWA kendinden beklendiği gibi oyuna hızlı bir giriş yaptı. Önce üst koridordan ilk kanı alan ekip, daha sonra alt koridorda FB ekibinin pozisyon hatasından yararlanarak rakip alt koridor ikilisini de düşürmeyi başardı. Bu pozisyonda Padden’in yaptığı mekanik hata gözlerden kaçmadı. HWA ilk kuleyi ve dağ ejderini aldıktan sonra bir şeyler yapmak isteyen FB, ilk hamleyi orta koridorda telracS’i düşürerek yaptı. Bunun hemen ardından nehirdeki çete savaşında hızlıca 5 kişi olmayayı başaran Vadinin Boğaları, Padden ve Only35’i kurtarmasının yanısıra 3 skor kazanarak rüzgarı arkasına aldı. Bu savaşta HWA adına iyi giden yegane şey ise Armut’un orta koridorda kullanılmış olan Alamet’in kuleyi almasını engellemesi oldu.

25.dakikada telracS’in kendi kulesinin altında rakip takımın yeteneklerinden kaçmaması, FB’nin orta koridor kulesini almasını ve oyunu iyiden iyiye açmasını sağladı. 1907 Fenerbahçe, 28.dakikada yaptığı “ninja” Baron ile rakibine hamle şansı tanımadan oyunun en önemli objektifini kendi hanesine yazdırdı.

Ardından 31.dakikada orta koridorda ki takım savaşında en önemli taşıyıcısı olan Vel’Koz’u Nocturne’den koruyamayan HWA, takım savaşını kaybetmesiyle maçı da kaybettiğini kesinleştirdi. FB, daha önceden inhibitörünü açtığı orta koridordan ittirerek maçı noktaladı.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

1 Comment

  • Mehmet 21 Temmuz 2018

    Oyun içinde ve dışında Armut gibi genç bir oyuncunun aşırı kendine güven duyduğu görülüyor ve burnu şu an havada(scream trolleme,rakip takımı görmediği halde aşırı özgüvenli haraketler) Bence bu maçtan sonra HWA düşüşe geçecek.Asıl taşıyıcıları Telracs a Vlademir gibi oyunun en güçlü 3. büyücüsü ve onun favori şampiyonu verilmedikçe affalayacaklardır.İlk 2ye KESİNLİKLE giremezler.Trix zayıf oyuncu,revanche patlamaya hazır bomba ,Innaxe ligin en kötü ADC si.Telracs çok iyi oyuncu.Buraya kadar takım sinerjisiyle ve Telracs a çok fazla Vlad bıraktıkları için geldiler play-off a kalırlar ve karşılarına AUR hariç kim gelirse gelsin elenirler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir