League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe kötü gidişe DÜ Aurora karşısında dur dedi

Vodafone Şampiyonluk Ligi 4. hafta 2. gününün son karşılaşmasında 1907 Fenerbahçe, Doğuş Üniversitesi AURORA’yı mağlup etmeyi başardı.

Her iki takım da seçim yasaklama ekranından standart dizilimler tercih etti. FB, Vadi’ye Darius-Trundle-Taliyah-Lucian-Fiddlesticks beşlisi ile çıktı. AUR ise Dr.Mundo-Sejuani-Galio-Ezreal-Morgana tercihlerine yöneldi. Erken aşaması sakin geçen oyunda ilk kan Sejuani’nin alt koridora attığı baskın sonucunda AURORA hanesine yazıldı. 14. dakikada yine alt koridora yönelen her iki takım, Işınlan büyülerinin de kullanmasıyla bir takım savaşına girdi ve bu savaştan AUR 4’e 2’lik bir avantaj ile ayrıldı.

Alt koridor üstünlüğünü kullanmak isteyen FB, Lucian’ı üst koridora göndererek buradan ilk kule altınını çıkartmayı başardı. Devam eden dakikalarda, cevap vermek isteyen AUR, FB’nin üst kulesini almak için kuşatma yaptığı sırasında her ne kadar Fiddlesticks skorunu alsa da, savaşın devamında 4 skor verdi. 1907 Fenerbahçe bunu üstüne bir de Vadinin Alameti’ni almayı başardı. Rüzgarı arkasına alan FB bunu çok iyi kullanıp alamet ile 2 kule almayı başaran FB, Baron etrafında görüşü elde etmeye yöneldi.

34. dakikada orta koridorda çıkan takım savaşı, her ne kadar AURORA’nın istediği gibi başlamış görünse de, 1907 Fenerbahçe buradan 4 skor almayı başardı sonrasında da Baron’u alarak altın farkını iyice açtı. Aldığı Baron ile beraber üst kule kuşatmasına başlayan FB’yi takım savaşına zorlayan AUR, savaşa her ne kadar iyi başlasa da Padden harika oyunuyla, savaşı 2’ye 4 durumda olmasına rağmen 1907 Fenerbahçe adına katliam alarak noktaladı ve takımına galibiyeti getirdi.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir