League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, koç ekibini açıkladı

Geçtiğimiz mevsimki koç ekibine sadece bir ekleme yapan 1907 Fenerbahçe, yeni sezonun koç ekibini duyurdu.

VFŞL Kış Mevsimi’ne Crowe’la başlayan 1907 Fenerbahçe seçim yasaklama ekranında ağır yenilgiler aldı. Normal sezonda sadece 2 mağlubiyet alan FB bu mağlubiyetlerin ikisini de Crowe yönetiminde aldı. O sıralar takım menajeri olan Türkinatör olaya el atarak koçluk görevini üstlendi. Takım o günden sonra ligde maç kaybetmedi. Türkinatör’ün yanında analistler Arailla ve Vannish de sezon genlinde büyük iş yaptı. Yapılan açıklamaya göre bu üçlüye bir de Zen eklendi. Zen gelecek mevsim 1907 Fenerbahçe koç ekibinde yer alacak.

Slovenyalı koç kariyerine Gambit Esports’la başladı. Ardından kıza bir süre Rusya ekibi Rox’un koç ekibinde bulunan Zen daha sonra yine kısa bir süre Millenium bünyesinde çalıştı. Deneyimli koçun kariyerinin asıl başlangıç noktası ise Misfits Akademi’yle oldu. Misfits Akademi, Zen’in önderliğinde ESL Premiership 2018’i kazandı ve European Masters’a katılma hakkı kazandı. Takım turnuvada bir başarı elde edemedi. Son olarak Splyce Vipers’ın koçu olan Zen yine European Masters’a katıldı ancak turnuvaya çeyrek finalde veda etti.

Geçtiğimiz mevsim 1907 Fenerbahçe’nin en büyük artılarından biri koç ekibi oldu. Analistler ve Türkinatör harika işler başararak rakiplerinin zayıf noktalarını çok iyi kullandı ve seçim yasaklama ekranını neredeyse her zaman kazandı. Zen’le birlikte takımın bu konuda bir adım ileri gitmesi bekleniyor.

Yeni mevsimi yeni oyuncularla giren 1907 Fenerbahçe bakalım Yaz Mevsimi’nde yeni koçuyla neler yapacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir