League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe ikinci maçında Bombers’ı geçmeyi başardı

Günün ikinci maçında Bombers’ı mağlup eden 1907 Fenerbahçe liderlik adına önemli bir galibiyet daha aldı.

Bombers seçim ekranında Ryze, Karthus ve Nautilus’u yasakladı. 1907 Fenerbahçe ilk seçimden Kirei’nin sevdiği Kindred  seçimini yaptı. Irelia seçimini esneten ekibimiz destek pozisyonuna Braum seçimini yaptı. Seçim ekranının ikinci bölümünde Irelia’yı esnetmenin meyvesini alan 1907 Fenerbahçe rakibine Jayce’i yasaklattı. Ardından Azir seçimini yapan temsilcimiz Irelia’yı Ruin’e teslim etti ve nişancı pozisyonuna Draven seçimini yaptı.

Mücadelede ilk kan Bombers’a gitti. Temsilcimiz alt koridorda yaptığı kule altı organizasyonunu tam isetiği gibi yapamadı ancak buna rağmen 3 skor çıkarmayı başardı. Kirei baskınlığını hissettirdi ve Kindred pasiflerini toplamaya devam etti. Üst koridorda ise Mimic, Ruin’e kıyasla daha iyi bir koridor aşaması geçirdi. Fiora oynayan oyuncu Irelia’ya karşı koridorda belirli bir dakikaya kadar üstündü ve bunu iyi kullandı.

Bolulu’nun harika Azir performansı maçın kilit noktalarından oldu. Temsilcimiz zaman zaman hatalı oynadı. Bu maç özelinde normal sezon genlinde görmediğimiz hatalar yapıldığını gördük. Buna rağmen geç oyunda takım savaşlarını daha iyi oynayan 1907 Fenerbahçe Baron güçlendirmesiyle kuleleri topladı. Altın farkını da açan ekibimiz son savaşı da kazanarak mücadeleyi 28 dakikada kazanmayı başardı.

Temsilcimiz sıradaki maçında en büyük rakibi Phong Vu Buffalo karşısına çıkacak. Mücadele saat 17:00’da başlayacak. Günün son maçında ise FB ve Isurus Gaming karşılaşacak. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir