League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, HWA Gaming’i mağlup etmeyi başardı

Ligin üst tarafındaki yerini garantilemek isteyen son şampiyon 1907 Fenerbahçe, HWA Gaming’i 31 dakika sonunda mağlup ederek 10. galibiyetini aldı.

6. haftanın son mücadelesinde 1907 Fenerbahçe ile HWA Gaming karşı karşıya geldi. Aldığı galibiyetler ile orta sıralardan yalnızca birkaç galibiyet uzakta olan HWA Gaming, süper haftadaki kötü performansına rağmen 3. sırada bulunan 1907 Fenerbahçe karşısında galibiyet aradı. 8.3 yamasının son kez Vadi’de olduğu karşılaşmada mevcut yamanın metası dışına çıkılmadı. 1907 Fenerbahçe Cho’Gath, Skarner, Corki, Kalista, Taric beşlisini tercih ederken, HWA Gaming Vladimir, Jarvan IV, Taliyah, Caitlyn, Tahm Kench kompozisyonunu kurdu.

Günün en yavaş tempolu mücadelesinde erken oyuna sakin başlandı. Karşılıklı minyon biçimi ve hasar takaslarıyla geçen kikaların ardından 1907 Fenerbahçe kırmızı güçlendirmesinin önünde ufak bir savaş izledik. Destek ve orta koridorun hemen yardıma gelmesiyle Trix, Chaser skorunu almış oldu. Ancak ilk kanı almayı başaran HWA Gaming cephesi erken ve orta oyunu pek de iyi geçirmedi. Buna rağmen 20. dakika civarında Trix 1907 Fenerbahçe’nin ellerinden Baron güçlendirmesini çalmayı başardı. Ne var ki, 25. dakika itibariyla skorda 7-3 geride olan HWA Gaming, bunun yanında 4 kule ve 3 Ejder de kaybetmişti bile. 31. dakikada bu sefer Baron’u rakibine bırakmayan 1907 Fenerbahçe, 4 kişi ile beraber rakip üsse girerek oyunu bitirmeyi başardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir