League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Güney Koreli ormancı Chaser ile yollarını ayırdı

İki sene içinde yaptığı hızlı hamleler ile League of Legends sahnesinde sağlam bir yer edinen 1907 Fenerbahçe, ormancısı Chaser ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Şampiyonluk Ligi’ne hızlı bir giriş yapan 1907 Fenerbahçe, Geçtiğimiz Yaz Mevsimi’nde elde ettiği TBF şampiyonluğunun ardından ilk senesinde Worlds 2017 yolunu tutmuştu. Ancak ormancı Move’un vize problemleri nedeniyle Worlds’e katılamaması sarı lacivertlilerin planlarını derinden etkilemişti. Worlds 2017’i Crash ile geçiren ekip, Türkiye dönüşün ardından Move’suz da olacağını düşünmüş olacak ki LCK patentli bir başka oyuncu Chaser’ı kadrosuna katmıştı. 1907 Fenerbahçe için çok da iyi geçmeyen Kış Mevsimi’nin ardından organizasyon, Chaser ile yolları ayırma kararı aldığını twitter üzerinden duyurdu.

2012 yılında League of Legends serüvenine başlayan Güney Koreli ormancı 2013 yılının sonlarına doğru profesyonel oldu. Jin Air Wings organizasyonunun farklı takımlarında 2 sene mücadele eden Chaser, daha sonra Incredible Miracle, Longzhu Gaming, Team Dignitas ekiplerinin ardından 1907 Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. 2018 Kış Mevsimi’ni %80.5 skor katkısı ile ilk sırada tamamlayan başarılı ormancının performansı takımını Mevsim Finalleri’nde yukarılara taşımaya yetmemişti. 1907 Fenerbahçe’nin bundan sonraki hamlesinin ne olacağı merak konusu ancak ligin başlamasına çok da az bir süre kalmamışken transfer politikalarının iyi düşünüp uygulanacağı kesin.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir