League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Team AURORA’yı yenerek mevsimin ilk galibiyetini aldı

2017 Yaz Mevsimi’nin ilk günü, 1907 Fenerbahçe Espor-Team AURORA serisi ile tamamlandı. Kıyasıya bir çekişmeye sahne olan mücadelede FB, AUR’u zor da olsa geçmeyi başararak mevsimin ilk galibiyetini hanesine yazdırdı.

Kadrosunda uzun zamandır eleştirilen Reach’i değiştiren FB, geçtiğimiz mevsimi DP’de geçiren Move’u transfer etmişti. Öte yandan Team AURORA ise üç oyuncu transfer etti. Üst koridoruna HWA’dan Panky’yi getiren ekip, orman-orta kordor rollerinde ise Koreli tercihinde bulundu ve burayı LCS patentli Wisdom ile Cheong’a emanet etti. Mevsimin ilk karşılaşması olmasından ötürü her iki takımın da belirgin hataları bulunsa da FB’nin daha kararlı bir oyun oynadığını belirtmek gerekiyor.

Serinin ilk maçında AUR’un büyük bir avantaj elde ettiğini gördük. Alt koridoruna Ruvelius için Xayah alan AUR’a karşın FB ise bu şampiyonun en iyi counter’ı diyebileceğimiz Jarvan’ı üst koridorda tercih etti. Oyun boyunca haritayı kontrol eden AUR’da Wisdom, orta koridorda Move’a yakalanınca FB bu avantajı Baron’a dönüştürdü ve güçlendirmenin yardımıyla karşılaşmayı kazandı.

Serinin ikinci maçı ise gününü en uzun karşılaşmasıydı. 50 dakikadan fazla süren maçın kontrolü ürekli el değiştirdi. İlk 35 dakikada FB’nin mutlak hakimiyeti bulunsa da ekip maçı kapatma konusunda tereddüt yaşadı ve orta koridorda maç boyu harika oynayan Move’un yakalanması, AUR adına inhibitör anlamına geldi. Altı eşya aldıktan sonra olay rakibin hatasını cezalandırmaya geldi. FB birçok hata yapsa da Frozen’ın iyi oyunu takıma galibiyeti getirdi ve FB, mevsime üç puan ile başladı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir