League of Legends League of Legends Haberleri

Günün son serisi 1907 Fenerbahçe Espor-Oyunfor.Crew mücadelesi de berabere bitti

2017 Yaz Mevsimi 4. haftanın açılış gününün son serisi olan 1907 Fenerbahçe Espor-Oyunfor.Crew mücadelesi de beraberlikle sonuçlandı ve iki takım da BAUSuperMassive’in puan kaybını değerlendiremedi. 

Lige verilen aranın ardından zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmaların oynandığı 4. hafta 1. günde FB-CRW serisi merakla bekleniyordu. Arayı iyi değerlendirenin üç puanı alacağı konuşulsa da iki takım da yine istikrarı yakalayamadı. Serinin ilk maçında CRW’un erken oyundaki en önemli oyun yapma silahı olan Mojito’ya odaklanan FB, rakibinin planlarını çok iyi bir şekilde bozdu ve ilk dakikalardan itibaren avantajı eline aldı. Herkesin merakla beklediği Frozen-Naehyun eşleşmesinde ise Syndra ile Frozen’ın Naehyun’un  Orianna’sına ağır bir üstünlük kurduğunu izledik. CRW’un kazanma şartlarından olan Kennen’ın da erken oyunda kamplanması ve Rumble karşısında geriye düşmesi FB’nin işini kolaylaştırdı. Kocaman bir kartopu olan FB, 24. dakikada 5k olan altın farkını iki dakika sonra 9k’ya çıkarmayı başardı.  Baron’u alan ekip ne yazık ki bunu efektif bir şekilde kullanamadı ve oyunda çok önde olmasına rağmen hep gereksiz savaşlara girdi. CRW ise bu hataları iyi değerlendirmesine rağmen çok fazla geride olduğu için bu minik zaferler bir anlam ifade etmedi ve FB serini ilk maçını 42. dakikada kazandı.

İlk maçta belirli bir oyun planıyla sahaya çıkan FB’nin ikinci maçta çok kötü bir yasaklama ekranı geçirmesinin yanı sıra rakibine hiçbir şekilde cevap veremediğine şahit olduk. Move’un belki de en kötü şampiyonu olan Kha’Zix’i alan FB, rakibine Camille, Taliyah ve Caitlyn gibi metanın önemli şampiyonlarını verdi. İlk maçta erken oyunda pozisyon yaratan şampiyon eksikliği yaşayan CRW, bu açığı ikinci maçta Mocha’nın Blitzcrank’i ile kapattı. Koridorda birçok kez Roket El tutturan oyuncu, orta koridora da yaptığı baskınlarla Taliyah’ın Karma karşısında avantaj elde etmesini sağladı. İlk maçın acısını çıkartırmışcasına kusursuz bir oyun ortaya koyan Crew, FB’den çok daha iyi bir şekilde kartopu oynayabileceklerini kanıtladı ve 24. dakikada karşılaşmayı tamamladı ve 1 puanın sahibi oldu.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir