League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Aurora karşısına Stefan ile çıkacak

Wiz ile yollarını ayıran 1907 Fenerbahçe Espor, 9. haftada oynanacak Doğuş Üni Aurora karşılaşmasına Stefan ile çıkacak.

Sezon başında Wiz ve Untara’yı transfer eden Fenerbahçe hedefini yine en tepeye koydu. Kötü bir performans sergilemeyen ekip geçtiğimiz mevsime kıyasla biraz daha sönük gözüktü. Bunun üstüne kadroda değişiklikler yapan takım önce Stefan’ı transfer etti, ardından Vadi’ye Agurin’le indi. Geçtiğimiz günlerde Koreli ormancı Wiz’le yollarını ayıran ekip yarın oynanacak mücadele öncesi kadro içinde bir değişiklik daha yaptı. Riot Games tarafından yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Doğuş Üniversitesi Aurora karşısına ormanda Stefan ile çıkacak.

Önce KlikTech’le iyi bir sezon geçiren Stefan ardından takım arkadaşı Milica ile Bursaspor Esports’un yolunu tutmuştu. Takım o mevsim play-offlara kalarak çeyrek final görmeyi başardı. Ardından takımdan ayrılan ormancı birkaç ekipte mücadele etti ancak çok başarılı olamadı. Son zamanlarda tekli derecelide çok iyi bir performans sergilediği bilinen ormancı transferin son gününde 1907 Fenerbahçe Espor’la anlaşma sağladı.

Bursaspor’a transfer olduğu dönemde takımın başında Türkinatör vardı. Şimdi Fenerbahçe’ye geldi ve yine takımın başında Türkinatör var. Anlaşılan deneyimli koç Stefan’a bir hayli güveniyor. Bir süredir büyük bir turnuva veya takımda boy göstermeyen Sırp ormancının VFŞL’de göstereceği performans bir hayli merak ediliyor. 1907 Fenerbahçe Espor’un ikincilik şansı devam ediyor. Takım yarın Aurora, Pazar ise Beşiktaş Esports karşısına çıkacak.

Bakalım Fenerbahçe Stefan ile nasıl bir performans sergileyecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir