League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor Akademi kadrosu belli oldu

Riot Games’in paylaşımına göre 1907 Fenerbahçe Espor Akademi kadrosu: Lenom, Josemi, Midkid, Neos, Sparz.

Akademi Ligi’nin ilk şampiyonu olan 1907 Fenerbahçe Espor sektöre yeni yetenekler katmaya devam edecek gibi gözüküyor. Lige Cüce, Robin, Blue, Murmel, Only35 beşlisiyle başlayan takım sonraki mevsim Luger, Agurin ve Envy Carry gibi isimleri transfer etti. Genç oyuncular konusunda iyi iş çıkaran organizasyonun gelecek sezonki beşlisi Riot Games tarafından duyuruldu. Kadroların kilitlenmesiyle ortaya çıkan beşli: Lenom, Josemi, Midkid, Neos, Sparz.

Üst koridor Lenom geçtiğimiz sezon İstanbul Wildcats bünyesinde yer aldı. Genç üst koridor sezon boyunca hiçbir maçta Starscreen’i kesip formayı kapamadı. Lenom’un henüz 16 yaşında olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ormancı tercihini yabancı oyuncu Josemi’den yana kullanan 1907 FB Espor Akademi, orta koridora yerli isim Midkid’i transfer etti. Josemi’nin ufak da olsa bir tecrübesi olmasına rağmen Midkid ilk kez profesyonel bir ortamda çalışacak.

Alt koridoru takımın geri kalanına kıyasla daha tecrübeli oyunculardan kuran 1907 Fenerbahçe Espor, Neos ve Sparz ile anlaşmaya vardı. Neos daha öne Beşiktaş Esports Akademi ve Galakticos Akademi formaları giymişti. Galakticos’ta kısa bir süre as takımda da oynadı. Sparz ise geçtiğimiz sezon Dark Passage Akademi ile yarı final oynama başarısı gösterdi. Genç oyuncu sezon boyunca Pbd’yi kesip as takımda forma giyme şansı yakalayamadı.

Takımın as kadrosunda HiRit, Mojito, Blue, Luger ve Wendelbo yer alıyor.

1 Comment

  • Timur 15 Ocak 2020

    As kadro berbat, Hades gitti diye sevinirken Boluluyu kaybettik. Blue Bolulu gibi takım oyuncusu değil. Luger Fenerbahçe adc mevkisine uygun değil (Hadesten iyidir) wendelboyu konuşmaya gerek yok sosyal medyada zaten yerden yere vuruldu.Sonuç olarak Fenerbahçe Boluluyu da, Untarayı da, Wiz’i de mumla arayacak. Sina Afranın kredisi bakalım ne zaman dolacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir