League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage’ı rahat geçerek liderlik yarışına tutundu

Altıncı haftanın ilk karşılaşmasında 1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage.BKM Express’i kolay geçti. 1907 Fenerbahçe liderlik için elini güçlendirirken, Dark Passage mevsim finalleri için avantajı kaybetmek üzere.

1907 Fenerbahçe, ilk oyunda Dark Passage’a adeta ders verdi. Erken oyunda DP’nin aldığı hatalı kararlar, Frozen ve Thaldrin’in erken safhada güçlenmesini sağladı. İlk ejderi, ilk kule kanını ve Vadinin Alameti’ni, DP’den ufacık bir savunma dahi görmeden hanesine yazdıran FB için oyunun devamı oldukça kolay geçti. Henüz dakika 20’de altın farkı altı bine ulaştı. Baron çevresinde görüşü tamamen kaybeden DP, çok geçmeden Baron güçlendirmesini FB’nin ellerinde gördü. Zaten haritaya hükmeden FB baskısını iyice arttırdı. Dakika 33’te Baron güçlendirmesi, yanında da bir katliam alan FB rahat bir şekilde ilk oyunu kazandı. Thaldrin de 6-1-10’luk Jarvan IV oyunuyla maçın adamı oldu.

İkinci karşılaşmaya Holyphoenix Kog’maw tercihiyle Vadi’ye indi. Fakat DP’nin bu Kog’Maw’ı koruyacak bir kompozisyon kurduğunu söylemek güçtü. Move ise geçen hafta harikalar yarattığı Sejuani tercihinde bulundu. Büyük konsantrasyon eksikliği yaşayan DP tarafı, sorgulanabilir takaslar ve rotasyonlarla tüm üstünlüğü FB’ye kaptırdı. 20.dakikada  altın farkı yedi bin civarına ulaştı. Takım savaşlarında DP, FB’ye cevap dahi veremedi ve 23.dakikada ilk inhibitörünü kaybetti. İki mevsimdir yaşanan hayal kırıklığının zirvesine bugün, bu karşılaşmayla ulaşan Dark Passage daha fazla FB karşısında duramadı ve ikinci karşılaşmadan da mağlup ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir