League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe Espor, Çilekler engelini zorlanmadan geçti

Haftaya BAUSuperMassive eSports karşısında aldığı beraberlikle başlayan 1907 Fenerbahçe Espor, Çilekler karşısında galip gelerek puanını 17’e yükseltti. Bir maç fazla oynamış olan FB, liderlik koltuğunu Oyunfor.CREW ile paylaşıyor. Çilekler tarafınınsa lige tutunmak için umutları günden güne tükeniyor. Üç puana sahip olan Çilekler hala galibiyetle tanışamadı.

İlk oyunda büyük yetenek ve kalite farkları gördük. DarkSide dışında ayakta kalabilen bir Çilekler oyuncusu yoktu. Move’un erken koridor baskısıyla Frozen oldukça öne geçerken umuut tamamen oyundan düştü. Alt koridor takaslarında da un1tback’in hatalı adımlarını iyi cezalandıran FB, altın farkını oldukça yukarılara çekti. Rakibine ne bir ejder ne bir kule veren 1907 Fenerbahçe dakika 26’da rakibinin görüşü yokken Baron güçlendirmesini aldı. Yaptığı kuşatmada aldığı katliamla da oyunu bitirmeyi başardı.

İkinci oyunda Çilekler daha agresif tercihlere yöneldi. Smoke, Kled tercihinde bulunurken; umuut, Vladimir’le Vadi’ye indi. Kadir’in Nocturne tercihiyle rakibini şaşırtmaya çalışan Çilekler oyuna oldukça agresif başladı. Rakibinin makro oyundaki üstünlüğünü küçük çatışmalarla kırmaya çalışan CLK, bunda başarılı olamadı. 1907 Fenerbahçe hem rakibinin agresifliğine karşılık verdi hem de makro oyununu Vadi’ye yansıtmayı bildi. Daha dakika 14’te Vadinin Alameti güçlendirmesiyle CLK merkezini kuşatan 1907 Fenerbahçe hem katliam aldı hem de Nexus kulelerini düşürdü. Ne direnci ne de oyun isteği kalan Çilekler’in Nexus’u 16.dakikada düştü.

2 Comments

  • . 16 Temmuz 2017

    “Kadir’in Nocturne tercihiyla rakibini şaşırmaya çalışan Çilekler… ”

    Sizce de burada imlâ hatası yok mu? Benzer hatalar bir üst paragrafta da yer alırken üçüncü paragrafın beşinci cümlesinde de var.

    • Zafer Zırhlı 16 Temmuz 2017

      Hatırlattığın için teşekkürler, imla hatası vardı düzelttik. <3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir