League of Legends League of Legends Haberleri

1907 Fenerbahçe, Bahçeşehir SuperMassive’i yenerek ikinci galibiyetini aldı

2018 Yaz Mevsimi’ne galibiyetle başlayan iki takımdan gülen taraf 1907 Fenerbahçe oldu ve Bahçeşehir SuperMassive’i yenmeyi başardı.

Seçim yasaklama ekranında iki takımın da metanın güçlü sayılabilecek seçimlerine yöneldiğini gördük. Mordekaiser bu mevsim ilk defa Zeitnot tarafından seçilirken Padden’ın ellerinde Ornn’u gördük. Yine Fabfabulous da ilk defa bu mevsim Dr. Mundo oynadı. Takım kompozisyonları kuşatma yapmaya hiç müsait değildi. Keza maç da kuşatmayla değil takım savaşlarıyla sonuçlandı.

Erken oyunda maçı kontrol etmeye çalışan taraf SUP’tu. Alt koridorda oyun yapmaya çalışan ekip rakibine skorlar verirken SUP ise takım savaşlarıyla bu dezavantajı egale etmeye çalıştı. FB’nin Ornn tercihi maç boyunca verimini Vadi’ye yansıtırken SUP oyuncularının önde yakalanması takıma maça mal oldu.

FB ilk baronu aldıktan sonra orta koridorda çok kötü bir savaş çıkararak güçlendirmeyi adeta çöpe atarken, baron önünde bir savaş kazanan ekip bu defa güçlendirmeyle maçı tamamlamayı başardı. GBM ve Zeitnot’un birçok kez tek başına yakalanması SUP’a maça mal oldu. FB tarafında Thaldrin’in flank pozisyonlarından gelişi ile iyi Ornn ultileri galibiyetin anahtarıydı.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir