mix

Zula Süper Lig’de finallere doğru heyecan artıyor

Zula Süper Lig‘de finallere doğru heyecan artıyor. İşte karşınızda 3. sezon 7. haftanın özeti!

Finale doğru heyecan yükseliyor

1907 Fenerbahçe bu hafta da liderliğini korumayı başardı. Gamers of Future ise aldığı sonuçlar ile 3. sıraya yükseldi. Alt sıralarda ise işler kızıştı. Puan farkları birbiriyle çok yakın olan takımlardan İstanbul Espor Kulübü’nün, COZA Esports karşısında aldığı galibiyet ile, alt sıraların hali tam bir keşmekeşe döndü.

Haftanın başlangıcı

Hafta Galatasaray Espor’un Vengeance karşısında aldığı galibiyetle başladı. Gamers of Future’ın Oyun Hizmetleri ile karşılaştığı maç ile devam etti. Haftanın bitişinde ise, Oyun Hizmetleri ile 1907 Fenerbahçe karşılaştı. İki taraf da muazzam bir karşılaşma izlettiler seyircilere, maç son ana kadar kıran kırana geçti. Karşılaşmanın sonucunda 1907 Fenerbahçe aldığı beraberlik ile galibiyet serisine veda etti. Mod-Z haftayı bir puanla kapattı, Oyun Hizmetleri ise 5. sırada yarışa devam ediyor.

Gamers of Future haftayı kayıpsız kapadı

Haftanın en dikkat çeken performansı Gamers of Future’dan geldi. Oyun Hizmetleri ve Mod-Z karşısında aldığı galibiyet ile lig sıralamasında 3. sıraya yükselene ekip, 5. sıradaki rakibi Oyun Hizmetleri ile puan farkını üçe çıkararak, finaller yolunda büyük bir avantaj elde etti.

İstanbul Espor Kulübü rahat bir nefes aldı

İstanbul Espor Kulübü için bu hafta çok önemli bir haftaydı. TESFED Zula Türkiye Kupası sonrası sezona büyük umutlarla başlayan ancak bugüne kadar istediği sonuçları alamayıp alt sıralardan kurtulamayan ekip, 8. sıradaki rakibi COZA Esports ile karşı karşıya geldi. İstanbul Espor Kulübü karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı ve averaj farkıyla 8. sıraya yerleşti. Uzun zaman sonra ilk defa rahat bir nefes alan ekibin önümüzdeki haftalarda ne yapacağını merakla bekliyoruz.

Haftanın En İyi 5’i ve En İyisi

Haftanın En iyi 5’i, gösterdikleri olağan üstü performanslar ile BiXiBeeZy,VitrA, Koko, Surprise, shnazn oldu. Takımlarının adeta taşıyıcı unsurları haline gelen oyuncular, finallere doğru yaklaştığımız bu kritik haftada takımlarına avantaj sağladılar. Bu beş oyuncudan Haftanın En İyisi’ne seçilen de shnazn oldu. Takımı adeta sırtlayan oyuncu, gösterdiği bireysel ve kolektif performansla takımının bu haftaki başarısında büyük rol oynadı.

7. haftanın sonunda puan durumu

7. haftanın sonunda elde edilen sonuçlarla beraber puan durumu ise şu şekilde:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir