mix

WoW 6.2 güncellemesi ile yeni etkinlikler geliyor

WoW, yakınlarda gelecek olan 6.2 güncellemesini deneme sunucularında oyuncuların beğenisine sundu. 6.2’den önce yapılan 6.1 güncellemesi ile oyuna bir sürü yeni özellik gelmişti. Bunların arasında oyunun Twitter ile entegresi ve selfie sistemi en çarpıcı yeniliklerdendi. Bunlar sadece World of Warcraft için değil MMORPG dünyası için ilk olan yeniliklerdi.

Battlenet en son yaptığı duyurusunda oyunda yine bir ilk olacak olan Timewalk sistemini tanıttı. Timewalk, güncelleme ile gelecek 7 farklı hafta sonu etkinliğinden biri olacak. En çok ilgiyi çekecek olan Timewalk etkinliğinde oyuncular kendi seviyelerinden düşük olan dungeon’lara yeni bir zorluk seviyesiyle tekrardan girme şansını elde edecekler. Normalde böyle bir şey yapmak anlamsız olurdu çünkü dungeon’dan kazanacağınız eşyalar, tecrübe puanı ve ödüller seviyenizden çok düşük olacağı için işinize yaramayacaktı. Timewalk etkinliğinde ise eski dungeon’lardan birine rastgele olarak gireceksiniz ve girdiğiniz dungeon’a göre kendi seviyeniz ve eşyalarınızın seviyesi düşecek. Durum böyle olunca da eski zamanlarda girdiğiniz zorlu dungeon maratonlarını tekrardan yaşayacaksınız. Böyle bir durumda da dungeon’dan kazanacağınız eşyaların ve ödüllerin özellikleri ise normalde olduğunuz seviyeye uygun olarak yükseltilecek.

Buna benzer bir durum Guild Wars 2’de de mevcut fakat GW2’de oyun içerisinde bir etkinlik olarak değil de oyunun kendi sistemi olarak karşımıza çıkıyor. GW2’de kendi seviyenizden düşük bir haritaya girdiğinizde sizin seviyeniz ve özellikleriniz o haritanın seviyesine uygun olarak ayarlanıyor. Durum böyle olunca her haritada neredeyse aynı derecede tecrübe puanı kazanıyorsunuz. Son seviyelerdeyken zorlanmadan ve çok vakit kaybetmeden ilk seviyelerdeki haritalarda tecrübe puanı kazanabiliyorsunuz.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir