mix Wolfteam

Wolfteam 2019 Türkiye Kupası yaklaşıyor

Wolfteam‘in bu seneki normal sezonlarını, yani Mavi ve Kırmızı sezonları geride bıraktık. Şimdi sıra 2019 Wolfteam Türkiye Kupası geldi.

Kıyasıya rekabetin ayyuka çıktığı 2018 sezonunda birçok sürprizle karşılaştık. İmkansız geri dönüşler, son ana kadar çekişmeli geçen maçlar, inanılmaz bireysel performanslar, sürpriz sonlar ve daha birçok gelişme bizi adeta ekrana kitledi.

Bu iki sezonda, dile kolay, tam tamına 228 maç oynandı. Normal sezon maçlarının heyecanı finallerde doruğa çıktı. Önce 1907 Fenerbahçe ile HWA Gaming arasında gerçekleşen Mavi sezon finali, ardından Grand Pera sahnesinde 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor arasında gerçekleşen Kırmızı sezon finali bize gösterdi ki, oyun artık bambaşka bir düzeyde oynanmaya başlandı. Taraftarlar da bu hissi paylaşıyor olmalılar ki finallerdeki tezahüratları hâlâ kulaklarımızda yankılanıyor. Şüphesiz bu seviyenin en iyi takımı ise 32 maç yenilmeyerek iki kere şampiyon olmayı başaran 1907 Fenerbahçe oldu.

Wolfcity turnuvalarından, Wolfteam Türkiye Kupası’na uzanan sürecin eşiğine geldik. Bilindiği üzere Wolfcity turnuvalarında şehirlerini temsil eden 160 takımdan en iyi 8 takım şehirlerini Wolfteam Türkiye Kupası’nda temsil etme hakkı kazanmıştı.

Şimdi tekrar aynı heyecanı paylaşmak üzere, iki sezonun ardından Wolfteam Türkiye Kupası geliyor. Turnuva sürecinde gelişmeleri takip etmek ve maçların analizlerini okumak için 5Mid ile kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir