mix

Wolf: Utanıyorum, aşağılanmış hissediyorum ve sinirliyim

SKT’nin yıldız destek oyuncusu Wolf, takımın üst üste dördüncü mağlubiyetini alması sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere SK Telecom T1, şu sıralar belki de tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Rift Rivals öncesi ligde fırtına gibi esen ekip, turnuvada Çin temsilcisi Team WE’ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından durdurulamaz bir düşüş içerisine girdi. Lige geri dönüş yaptığı ilk serisinde Samsung karşısında adeta bozguna uğrayan ekip, taraflarlarını üzmüştü. Ancak bu yenilginin ardından alınan diğer üç mağlubiyet sonrası hayal kırıklığı yerini şaşkınlığa bıraktı. Zira ligde orta sıralarda yer alan Afreeca Freecs, Jin Air Green Wings’e maç dahi kazanamadan kaybeden SKT, son olarak bugün ligin flaş ekiplerinden Longzhu Gaming karşısına çıktı. Takımın kötü gidişe bu seride bir son verip veremeyeceği merak konusuydu ancak Lognzhu rakibini adeta darmadağın etti.

Üst üste alınan dördüncü lig yenilgisinin ardından takımın desteği Wolf önemli açıklamalar yaptı. Twitter üzerinden düşüncelerini dile getiren yıldız oyuncu, öncelikle tüm taraftarlardan özür diledi ve ardından, alınan mağlubiyetler sonrası utandığını, aşağılanmış hissettiğini ve oldukça sinirli olduğunu söyledi. Wolf’un açıklamaları şu şekilde: “Alınan mağlubiyetlerin birçok sebebi var, ancak kendi açımdan olaya bakacak olursam bunun sebebi son dönemde diğer oyunculardan daha az çalışmış olmam. Rift Rivals’dan bu yana çalışmalarımı çok aksattım ve bu da alınan mağlubiyetlerle gün yüzüne çıktı. Kendimi toparlayıp, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sıkı bir çalışma içerisine gireceğim.” 

SKT’de bu kötü gidiş devam ederse takımın playoff’lara kalma şansı da zora girecek. Önümüzdeki haftalarda ekibin toparlanıp toparlanamayacığını hep birlikte göreceğiz.

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir