Dota 2 mix

WeSave! Charity Play’de 5 bölgede finalistler belli oluyor

WeSave! Charity Play’in 2. günündeyken Güney Amerika hariç diğer bölgelerde finalistler yavaş yavaş belli olmaya başladı.

COVID-19’a karşı bağış toplamak için düzenlenen WeSave! Charity Play sürprizlere konuk oluyor. Toplam 24 takımın ve birçok iddialı takımın katıldığı Dota 2 turnuvasında bazı favoriler ilk günden elendi bile. 6 farklı bölgede çevrimiçi oynanan turnuvada ilk iki gün sonrası oluşan tablo şu şekilde.

Kuzey Amerika’da Cloud9 CR4ZY karşısında 2-1 yenildi ve turnuvanın ilk gününde elendi. 4 kişilik ekipte böylelikle CR4ZY finale yükselmiş oldu. Finaldeki rakibi Evil Geniuses – business associates eşleşmesinin galibi olacak.

Avrupa’da bugün oynanan maçta Team Liquid, son The International şampiyonu OG’yi 2-0’lık net skorla geçti. Tabii OG’nin turnuva için farklı bir kadro hazırladığını da belirtmek lazım. Bununla beraber Team Liquid’in finaldeki rakibi Team Secret – Team Nigma mücadelesinin galibi olacak.

Çin’de ilk mücadele PSG.LGD ile Invictus Gaming arasında oynandı. Mücadelenin galibai 2-0’lık skor sonucu PSG.LGD oldu. Çin finalinde PSG.LGD karşısında EHOME – Vici Gaming mücadelesinin galibi yer alacak.

Güneydoğu Asya’da ilk finalist GeekFam. GeekFam rakibi BOOM Esports’u 2-1’lik bir skorla yenerek bölge finaline yükselmeyi başardı. Rakibi TNC Predator – Team Adroit mücadelesinin galibi olacak.

CIS bölgesinin ilk finalisti ise Natus Vincere oldu. NaVi, yeni bir ekip olan B8’e karşı 2-0 üstün gelerek finale çıktı. Finaldeki rakipleri Virtus.pro – HellRaisers mücadelesinin galibi olacak.

WePlay!’in düzenlediği WeSave! Charity Play 26 Mart’a kadar devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir