mix Overwatch

Washington Justice kadrosunda değişiklikler yapmaya devam ediyor

Daha önce 4 oyuncusu ile yollarını ayıran ekip, Gido ve Sleepy ile de sözleşme feshetti. Organizasyon ayrıca DPS oyuncuları Stratus ile sözleşme yeniledi.

Washington Justice bu gelişmelerle toplam 6 oyuncusuyla yollarını ayırmış oldu. Twitter üzerinden yapılan açıklamalarla gelecek sezon organizasyonda devam edecek oyuncular; Corey “Corey” Nigra, Ethan “Stratus” Yankel, Elliot “ELLIVOTE” Vaneryd ve Lukas “LullSiSH” Wiklund.

Son olarak takımdan ayrılan flex destek oyuncuları Gido ve Sleepy daha önce serbest oyuncu konumunda bulunduklarını duyurmuşlardı. Justice’in yaptığı veda açıklaması üzerine bu iki oyuncunun gelecek sezon organizasyonda yer almayacağı kesinleşmiş oldu.

Bugün itibariyle Washington Justice’in sadece beş oyuncusu bulunuyor. Takım koç ekibinin tamamıyla yollarını ayırmış ve ana koç görevine son olarak Los Angeles Gladiators ile çalışan Seetoh “JohnGalt” Jian Qing. Şu an ekibin tam olarak destek oyuncusu da bulunmuyor. Gözüken tek destek oyuncusu olan Yeonjoon “ArK” Hong şu an serbest oyuncu statüsünde ve Washington Justice ile sözleşme yenileyip yenilemeyeceği henüz belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir