mix Overwatch

Washington Justice 4 oyuncusu ile yollarını ayırdı

Bu sene başarısız denilebilecek bir sezonu geride bırakan Washington Justice play-off’lara da katılamamıştı. Organizasyon, dün tam 4 oyuncusu ile yollarını ayırıdığını açıkladı.

2020 senesinde başlayacak olan Overwatch League 3. Sezonunda Justice ekibi Doğu Konferansında oynayacak. Başarısız bir sezonu geride bırakan ekip kadrosunda yenilemeye gidiyor. Takım, ana Tank oyuncuları ile beraber yedeklerden de bazı oyuncular ile yollarını ayırdı.

Dün yapılan açıklama ile takımdan ayrılan oyuncular; Song “Janus” Jun-hwa, Kim “SanSam” Hyang-ki, Cheon “Ado” Ki-Hyeon, Cho “Hyeonu” Hyeon-woo. Bu oyuncular daha önce Overwatch League tarafından serbest oyuncu statüsüne yerleştirilmişti fakat Washingon Justice üzerinden resmi açıklama dün geldi.

Janus ve SanSam takımın ana iki tank oyuncusuydu. Janus daha önce New York Excelsiors’da oynamıştı. SanSam ise daha önceki kariyerinde Kore’deydi. Şu an takımın elinde olan tank oyuncuları, takıma geçtiğimiz Temmuz ayında katılan Elliot “ELLIVOTE” Vaneryd ve Lukas “LullSiSH” Wiklund.

Washington Justice daha önce koç takımlarının 2020’de başlayacak sezon öncesinde dağılacağını duyurmuştu. Bunların yanında takımın destek oyuncularından Nikola “Sleepy” Andrews ve Hong “ArK” Yeon-joon twitter üzerinden yeni bir takım aradıklarını duyurmuşlardı. Bu ikilinin takım bulamama durumunda Justice’de kalmaları da söz konusu.
Son gelişmeler ne olursa olsun geçen sezonu telafi etmek için Washington Justice’in kadroda geliştirmeye gideceği açık. Bakalım bu değişim ve gelişimler onların daha iyi bir sezon geçirmesi için yeterli olacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir