mix

Vitality, Avrupa’nın en büyük telekomunikasyon şirketi Orange ile sponsorluk anlaşması imzaladı

League of Legends, FIFA ve Rocket League gibi espor dallarında başarılar yakalayan Fransız takım Vitality, sponsor listesine bir yenisini daha ekledi. Avrupa’nın en büyük telekomünikasyon şirketlerinden birisi olan Orange, Vitality’ye sponsor oldu.

Sadece beş yıl önce kurulmasına rağmen hemen hemen her oyunda performansını ciddi anlamda arttıran VIT, sponsorluk konusunda da oldukça iyi bir iş çıkarıyor. Şu anda Volvic, Razer, Renault, HP, Red Bull, Adidas ve Infront ile sponsorluk anlaşması bulunan kulüp son olarak Orange ile anlaştı. Telekomünikasyon şirketlerinin espora olan yatırımı çok uzun bir süredir mevcut. Güney Kore’de SK Telecom ve KT gibi büyük firmalar hala aktif olarak takımlarıyla mücadele ediyor. Orange ise İspanya Ligi’nin sponsorluğunun ardından VIT’in forma sponsoru olacak.

Yayınlanan videoda firma isminin tıpkı futbol kulüplerinin formalarında olduğu gibi formanın tam ortasında ve göğüs hizasında konumlandırıldığını görüyoruz. Basın açıklamasında konuşan Orange’dan Gaëlle Le Vu, firmanın Fransız espor sahnesine en çok yatırım yapan şirket olduğunu, VIT ile olan anlaşmanın şirketin hedefleriyle örtüştüğünü belirtti.

EU LCS’te mücadele eden VIT’in Yarı Final’de elenmesine rağmen finali Fnatic’in kazanmasından ötürü Worlds 2018 biletini kaptığını da belirtelim.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir